Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22letniprawiczek

Czy mam szansę na miłość?

Polecane posty

Gość 22letniprawiczek

Czy mam szansę, że umówi się ze mną jakaś mądra i ładna dziewczyna? Mam 22 lata, studiuję techniczny kierunek po którym nie brak dobrze płatnej pracy, jestem niebrzydki (6,5-7 /10). Obecnie mieszkam z rodzicami, nie biorę udziału w prymitywnym życiu studenckim, lubię czytać literaturę science fiction (Lem, Clarke..) no i jestem biedny. Mam znajomego z liceum, robolka, mówi, że puka obecnie 3 laski. Jest głupi i prymitywny, na dodatek wygląda obleśnie. Czy coś ze mną jest nie tak? Też chcę w końcu mieć dziewczynę, miłość mojego życia. Na rękach będę nosił, mlekiem z miodem poił.

Gość jesteś_zerem
a za co byś to kupił golasie ?

Gość 17latkadorosla
hahaha przegrales zycie gupku

Gość jeremi___
a co to znaczy prymitywne życie studenckie?

Gość facetzbyczymijajami
no na biedaka nie poleci, sory. Robol zawsze jakas pensyjke przyniesie.

Gość maciek to ty??????????

"Też chcę w końcu mieć dziewczynę, miłość mojego życia. Na rękach będę nosił, mlekiem z miodem poił." What a fairy-tale... :D. Każdy facet by chciał, ale tylko niektórym jest to dane. Może tobie się uda. Good luck.

Gość a ja bym chciala w koncu
faceta ktory ma cokolwiek przy dupie, a nie biedny jak mysz koscielna. Bylam z takim, to nigdzie nie wychodzilismy, do parku co najwyzej.

Gość popierdółkaa111
Wy naprawdę macie takie problemy w swoim życiu? Nie mam kasy, więc żadna mnie nie będzie chciała?! Żałosne!!!! Mój najlepszy kumpel z liceum nie miał pieniędzy, a pomimo to dziewczyny na niego leciały, bo miał poczucie humoru, potrafił zagadać. I nie wyrywał dziewczyn na postawienie drinka, ale na jakiś zabawny i spontaniczny (nie oklepany) tekst. Zawsze uśmiechnięty i pomimo braku kasy zadowolony ze swojego żywota:)

Gość panienkaspodokienka
Haha, to sobie ubzdurał. Widocznie żadna na ciebie nawet nie spojrzy.

eee w tym wieku byc prawiczkiem to jeszcze nic strasznego jak bedziesz mial 27 tak jak ja to wtedy nazekaj

Gość abraa kadabraa
Moze wreszcie zrozumiecie kobniety ze w Polsce jest kiepska sytuacja gospodarcza i takich z kasa przy dupie jak na lekarswo.

Gość mam 30 lat jestem prawiczkiem
i sobie to chwale. Sam zaspokojam swoje porzeby kiedy mam tylko ochote, a nie ze smierdzacymi polkami. I na dodatek mam wszystkie fantazje spelnione.

Gość takich bucow unikam