Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ma_rla

dlaczego on tak sie zachowuje??

Polecane posty

Hej Dziewczyny... Z moim chłopakiem jestem juz 3 lata, ja mam 19 lat on jest 5 lat starszy(24)... Pierwszy rok naszego zwiazku był koszmarem, przynajmniej tak to pamietam, były ciagłe kłótnie, on miał mnie gdzieś ciagle tylko koledzy i picie, do tego przez rok czasu odkad byłam z nim on nadal utrzymywał kontakt ze swoja była... kiedy sie wszystko wydało zerwałam z nim, on tłumaczył ze to jego przyjaciółka ze nic ich nie łaczy itd.... Byłam tak zakochna ze swiata po za nim nie widziałam...wybaczyłam... po tym incydencie jego zachowanie odmieniło sie o 360 stopni, to ja trzymałam góre nad naszym zwiazkiem...zmienił sie nie miałam zastrzeżeń do naszego zwiazku... po prostu było cudownie, tylko cholernie byłam i jestem o niego zazdrosna czesto wmawialam sobie ze mnie zdradza i takie tam... wkoncu mu sie znudziło przepraszanie mnie za cos czego nie zrobił, chciał mnie zostawic,powiedział mi ze nie moze juz wytrzymac, a przy tym płakał jak dziecko... było to jakies pół roku temu, od tamtej pory on przejął inicjatywe i to ja sie znow staram tak jak kiedys... wiem ze ja duzo zawiniłam... ale czasami juz nie wytrzymuje... on pracuje w delegacji, ma beznadziejnych kolegów, dzis wrócił pijany i do tego przyjechał do mnie w takim stanie... myslałam ze wyjde z siebie... co ja mam robic?? zostawic go???wiem ze jak bym go zostawiła to on juz chyba sie nie bedzie o mnie starał, wiem ze mnie bardzo kocha ale wtedy zawaliłam... Pomocy???

Gość PodajLapePikus
i co? wkurwiona jesteś że przyjechał pijany zamiast przynieść ci bukiet kwiatów ? :D:D:D