Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

że jak ?

czy jest tu ktoś normalny ??

Polecane posty

Gość jogo!!
OK ja dziekuje za ciche dni i za jabolka i winko :)

Gość jogo!!
Tak nie ma jak jabolek carrie i pan direktore który chyba śpi

Gość co jest?
Carrie, a jeszcze miesiac temu pisalas, ze ten Twoj wspanialy chlopak Cie zdradzil. I co znowu za nim polecialas?

Gość jogo!!
Jabolku ide nunkowanko będziesz wpadac na kafe?

Po 1, to nie bylo miesiac temu, tylko ok 3, po drugie to nie ten z ktorym jestem, a po trzecie - gwoli ścisłosci, nie zdradził mnie tamten, był na dyskotece po prostu i obmacywał w tancu inna. ;) Co dla mnie nie jest stricte zdradą. ;) Nie mam przeciez 5 lat.

Gość jogo!!
Jupi jak sie ciesze super pozdrawiam Cię!!!!!A Cerri wal tych co się takich rzeczy czepiają niech kazdy patrzy swojej dupy papa.ps direktore doszedłes?

Londyniara, ale napisalam przeciez, ze juz z nim nie jestem :P Zreszta, nawet nic nie czulam do niego, wiec lajcik :P Fajny facet z niego, jestesmy bliskimi znajomymi teraz ;)

Gość ze jak?? wypier dalaj
z tego forum z tym zwyczajnym rujem :classic_cool: wykaz sie choc inteligencj a jak nie mozesz urodą:classic_cool:, co ? ciezko? :D:D

Dyrektore, plącze... 😭 Miales nie zdradzac tu mojej tajemnicy, iz jestem noł lajfem i to tylko moje marzenia. :classic_cool: A co do studiów, to ja mimo wszystko poszłam na nie chyba, zeby sie czegos nauczyc. A poza tym, faceta mam na codzien. Na jednym wydziale studiujemy + widujemy sie po zajeciach, wiec jeszcze bedziemy rzygać sobą. :classic_cool:🖐️

Gość keri bedziesz walczyc
a ja dalej nie wiem czy zobacze tego slimaka w kislu:D:P

carrie nie gadaj:O skoro macal inna ,to bedzie macal wciaz inne co nie miara:( ja bym mu kazala wypier...:O:O szmaciarz

Ej ludzie, czytajcie ze zrozumieniem. Mój BYŁY macał inną. Słowo BYŁY wskazuje na to, że już z nim nie jestem. Natomiast OBECNY jest ucielesnieniem wszystkich cech, ktorych kiedykolwiek szukałam. I moze jestem naiwna w chooj, ale watpie, ażeby odyebał mi jakis numer. :classic_cool:

sory carry nie ta pora:( juz kaman

A czemu mi tak duzo dawaliscie? 😭 Nie wpedzajcie mnie w kompleksy, juz na sama mysl o tym, ze niedlugo bede miala 22 urodziny, mam doła, a co dopiero 26 :( :classic_cool: