Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbb bx gb

jaka jestem zaloasna w swym nieszczesciu

Polecane posty

Gość bbbbbbbb bx gb

wykupuje jazdy z instuktorem sciemniajac ze nie zdalam egzaminu i ze nie umiem...zeby miec poczucie ze ktos sie o mnie troszczy uczy mnie poswieca czas...Tak naprawde zdalam egzamin nigdy nie mialam kontaktu z ojecem moje wszystkie zwiazki to porazka...mezczyzni udawali ze im zalezy nigdy szczerze im na mnie nie zalezalo okazywalo sie z ebyl to z ich strony tylko seks. przezylam to strasznie.Tak bardzo brakuje mi kogos z kim porozmawiam pozartuje dla kogo bede wazna...juz nie mowie o zwiazku milosci ale takiej zwyklej szczerej prawdziwej relacji... Ten mezczyzna ma 60lat a ja 23!nie wiem czy sie w nim zakochalam..wydaje mi sie ze nie...Tylko nie rozumiem siebie czemu to robie...

Gość trafiłaś na odpowiednie forum
a poza tym to przynajmniej Twoje dziwactwo jest pożyteczne: lepiej poćwiczyć za dużo niż być niebezpiecznym dla ruchu drogowego.

Gość Kafe poradnik
Nie jesteś żałosna. Po prostu potrzebujesz miłości , akceptacji. Rozważ w sercu czy masz chorobę sierocą. Poszukaj w necie coś na ten temat. Uważaj! Taką osobę jak Ty łatwo wykorzystać. Nie zrób nic głupiego w życiu co zniszczy Ci życie. Powodzenia.

Gość idz o psychologa a ten
instuktor jak sie dowie ze go "lubisz"to cie przeleci;(

Gość ua128763
jestes połsierotą .