Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaagfdg

Ile czasu potrzebuje facet zeby sie zakochac?

Polecane posty

Gość zrozpaczonaaagfdg

po jakim czasie mezczyzni sie zakochuja?

albo ja trafiam na jakiś romantyków albo to norma :o góra miesiąc- dwa a oni z tekstem kocham cię, a ja czuję sie góra lekko zauroczona. chyba zimna s.u.k.a ze mnie :(

Gość normalnie love story
to zależy, za pierwszym razem dziewkę w której się zakochałem widziałem ale nie zwracałem na nią uwagi, dopiero jak powiedziała mi "cześć i [moje imię]" to wtedy spadło na mnie jak grom z jasnego nieba. Nawet nie wiem skąd wiedziała jak mam na imie. Druga sytuacja, to laskę widziałem na pierwszej imprezie, ale była mi obojętna, na drugiej popatrzyła mi się dłużej w oczy i już zwróciłem na nią uwagę i na trzeciej zamieniłem dwa słówka i teraz cały czas myśle o niej. Nie wiem w co to się przerodzi ale jestem zauroczony. Tak więc nie ma reguły.

normalnie love story ale to tylko zauroczenie, zdarza się bardzo często, nawet mi. ale miłość po 2miechach? :o

a co to wyczytałaś w bravo girl że zakochać można się po dwóch miesiącach? Nie ma reguły, zresztą istnieje przecież miłość od pierwszego wejrzenia. Moja pierwsza miłość spadła na mnie jak grom z nieba a przeszła mi dopiero po 5ciu latach.

zakochanie jest wtedy kiedy znasz kogoś na wylot, znasz jego wady i zalety . miłość od pierwszego wejrzenia haha jak g.ó.w.n.o wiesz o drugiej osobie :o to tylko zauroczenie^^ chyba że masz 13lat to tak to sobie tłumacz :classic_cool:

Gość kasiaa1990r.....
no trzeba umieć odróżnić zakochanie od zauroczenia .. ja jestem zauroczona w 1 chłopaku i tak szczerze wzięło mnie już po 1 spotkaniu a po 2 to już w ogóle :O i tak się już to ciągnie z 3 miechy ale i tak nie będziemy razem :(

co ty za bzdury opowiadasz? Pierwsze słyszę żeby kochać trzeba znać kogoś na wylot. Jak się kocha to akceptuje się drugą osobę we wszystkim i miłość wybacza wady.

Gość Autorzyna
ja mialem kiedys dziewczyne do dymania ale sie w niej zakochalem. Dlatego teraz nalezy byc wstrzemiezliwym i zakochac sie a dopiero pozniej sex z ta osoba wktorej sie zakochalo ;]

Gość gość
Jacie ale piszecie....:):)nie moge:)

Gość gość
moj zauroczyl sie we mnie od pierwszego wejrzenia,ale milosc poczul dopiero po 4 miesiacach