Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frontier

Prawa dla homoseksualistów = krok do zoofilii

Polecane posty

Gość Frontier

Oto wypowiedź z forum o2: "Jestem zoo i wcale mnie nie dziwi reakcja na tym forum, była do przewidzenia. Mam tego świadomość że zoofilia nigdy nie będzie akceptowana przez społeczeństwo (a zwłaszcza w takim katolandzie jakim jest Polska), więc nie będę z nikim walczył ani przekonywał do swoich racji." tu macie link do całego tematu: http://193.17.41.104/temat.php?id_p=5268870&start=330 I teraz moje pytanie: CZY TAKIMI SAMYMI ARGUMENTAMI I W TEN SAM SPOSÓB NIE PISZĄ HOMOSEKSUALIŚCI CHCĄCY MAŁŻEŃSTW HOMO I ADOPCJI PRZEZ PARY HOMO?

Gość czyż to nie paradoks
biedni homoseksualiści, taki zoofil bez problemu może sobie adoptować "przyjaciela" - i to nieletniego, a homosiom odmawia się prawa do adopcji :(

Gość Frontier
Ja już wolę katoland, katolicką hipokryzję, zaślepienie i głupotę niż LEGALIZACJĘ ZOOFILII. Precz. Od dzisiaj jak tylko ktoś mi zacznie mówić pozytywnie o zoofilii to spiorę mu pysk i przestaję się odzywać do człowieka, niech nie będzie na to pozwolenia, bo może za 20 lat zoofilia zacznie powszednieć jak homoseksualizm.

Gość nie porownujcie homo i pedo
tylko sorry ale homosie nikogo nie krzywdzą kochajac inaczej a zoofil, pedoofil krzywdzi :o

Gość Frontier
AHA już wiem!! To nie będzie zoofilia. To będzie animalseks, coś jak oral i anal. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Frontier
Sam nie miałbym nic przeciwko znajomej parze lesbijek czy gejów bo to jest na innych zasadach, ale widząc argument jakiegoś zoofila cholernego, który niczym się nie różni od argumentów homoseksualistów (wstawić tylko zamiast zoo i zoofilię - homo i homoseksualizm) - no to sorry, widzę że nie tędy droga, precz z propagandą tolerancji.

Gość loverr undercover
to nidgy nie przejdzie bo zoofilia, pedofilia i inne są krzywdzące dla drugiej istoty - dla dzieci, dla zwierzat a seks faceta z facetem raczej krzywdzący nie jest wiec niech zoofile marzą dalej to nigdy nie przejdzie:) nawet w krajach mniej zacofanych niz Polską nie ma takich rzeczy wiec.....:)

Gość gfhdfh
jesteście przeciwni głównie dlatego, że jest to dla was obce ;)

Gość gfhdfh
"to nidgy nie przejdzie bo zoofilia, pedofilia i inne są krzywdzące dla drugiej istoty " wraz z opanowaniem przez europę muzułmanów się przyjmie, u nich seks z dziećmi jest na porządku dziennym, koran nawet dopuszcza seks z wielbłądem (sic.)

Gość gfhdfh
"przez muzułmanów europę" miało być :P

Gość Frontier
Tak. Kiedyś nie dyskutowano nawet o związkach homoseksualistów. Kiedyś to uważano za zboczeństwo, o którym nie można nawet mówić. Z tego co przeczytałem na tamtej stornie to w pewnych krajach już pedofile domagają się swoich praw, zoofilia jest w pewnych miejscach na świecie akceptowana. Nasi górale często mieli procesy w związku z seksem z owieczkami. Nie no kurwa, jestem załamany... Skoro tamci już się domagają praw, a to jest gdzieniegdzie akceptowane, to w końcu zacznie się o tym publicznie dyskutować w tv i promować jak homoseksualizm. Mógłbym się z wami założyć, ale nie wiem czy za 20 lat jeszcze będę żył. :)

Gość Frontier
@ gfhdfh Bardzo celne spostrzeżenie. Poszukajcie sobie tematu 'chłopak pakistańczyk' i poczytajcie co ludzie piszą o muzułmanach, jaki mają plan wlania się do europy, oni płodzą po kilkanaście dzieci i domagają się praw w krajach Europy większych niż mają europejczycy (nie pasują im flagi, nie pasują im katolickie symbole religijne). To ja bym wolał, żeby Chińczycy zaleli cały świat zamiast islamu.

Gość Frontier
podnoszę przeczytałem wszystko na tamtej stronie i jeszcze trochę wstyd mi nazywać siebie człowiekiem. normalni ludzie powinni zarezerwować dla siebie inną nazwę aniżeli człowiek, ponieważ ta jest już zbrukana.

Gość wynaturzone panstewkoo
w Holandii jest juz partia pedofili :o

Gość Ale przeciez
Zoofilia nie jest w Polsce nielegalna.

Gość i co z tego ze sie takimi
argumentami posluguja??? wypaczyc mozna wszystklo

Gość sdgdg
zoofilia jest tak jakby nielegalna tylko że podchodzi pod znęcanie się nad zwierzętami i rzadko kiedy jest tropiona, zresztą to dobrze bo policja w takich sprawach jest w ogóle nieskuteczna jak z walką z narkotykami więc lepiej przeznaczyć środki na coś innego

Gość Ale przeciez
zastanawiam sie w jaki sposob sie niby te zwierzeta krzywdzi?