Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnakatowiczanka

jestem smutna - chyba nic mi się w życiu nie udało

Polecane posty

Gość smutnakatowiczanka

Smutna jestem, płakać mi się chce

Gość steryna.ze.świeczki
Witaj w klubie :(

Gość smutnakatowiczanka
pocieszenie, że nie jestem sama długo już masz ten smutek?

Gość smutnakatowiczanka
Nigdy nie użalam się nad sobą bo tego nie znoszę, ale szlak mnie trafia i serce chce mi pęknąć na pół bo człowiek się stara, chce żeby było dobrze a wychodzi źle - nie warto być dobrym bo człowiek dostaje po tym po dupie :(

Gość Moze po prostu spotykalas
zlych ludzi ? Czym sie zajmujesz, czym sie interesujesz ?

Gość steryna.ze.świeczki
podaj gg, poklikamy

Gość smutnakatowiczanka
Możliwe:( zawsze dostaje po dupie za dobroć, chyba będę skurwiałą suką, to może mnie ktoś doceni? Studiuje, pracuje. Lubie aktywnie spędzać czas, kino, kocham wycieczki itd a gg12115186

Gość a coz to za zycie?
bo zaloze sie ze masz gora 24 lata, pare potkniec na karku i juz dochodzisz do konkluzji na temat swojego nieudanego zycia, ktore tak naprawde jeszcze sie nawet na dobre nie zaczelo. Pozyjesz troche, to zrozumiesz, ze czlowiek w wieku lat dwudziestu kilku jeszcze nic o zyciu nie wie, i jest to raczej taki wlasnie czas nauki. z tego okresu doswiadczenia, pomagaja w zyciu doroslym, ktore zaczyna sie dla niektorych po 30 stce albo nawet pozniej. A na razie to jest taka bardziej zerowka, przygotowanie do zycia. Taki topik jak zalozylas, mialabys prawo zalozyc gdybys miala lat 50.

Gość steryna.ze.świeczki
Ja mam 29 i czuję się dokładnie tak samo, jak autorka tego posta. Myślicie że jest jeszcze dla mnie nadzieja?? Bo ja ją prawde mówiąc straciłam :(

Czemu ludzie oszukują innych?Czemu nie mogą być sobą tylko grają kogoś innego.Wszystko pięknie piękne słowa Kocham Cie i zapewnienia że nigdy mnie nie skrzywdzi ;(.Cały czas grał taką historie życia wymyślił sobie a ja mu uwierzyłam uwierzyłam nawet że ma chore serce Po co kłamał nie wiem Ja go kocham i nie mogę o nim zapomnieć a on mnie tak oszukiwał ;( Strasznie mi smutno .