Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jahaira

przestroga dla pan z bydgoszczy

Polecane posty

jest to ostrzezenie przed przedluzaniem wlosow przez pania sandre z Bialych blot kolo bydgoiszcy. Ta pani przedluzyla mi wlosy ktore byly juz po pierwszym myciu zfilcowane!!!! SZOK! nie polecam tej oferty normalnie podalabym ja da sadu! te wlosy musialy byc sztuczne a nie jak zapewniala ze naturalne poniewaz nawet odzywki w nie nie wsiakaly lecz splywaly!!! juz po pierwszym myciu koncowki byly tak zfilcowane ze ani razu nie wyszlam z domu w rozpuszczonych wlosach zawsze podwijalam gumka koncowki, po tygodniu zrobily sie sfilcowane na calej dlugosci i na dobra sprawe nie nadawaly sie do noszenia. Najgorsze jednak bylo potem gdy postanowilam je sciagnac metoda mikroringow ponoc najmniej inwazyjna ale gdy fryzjerka mi je sciagala wychodzily z moimi wlosami ((( w dodatku moje wlosy posklejaly sie od zywicy w czy od czegos co jest tam w tych mikroringach tak ze jeszce raz tyle wypadlo mi przy rozczesywaniu mimo ze robilam to delikatnie na mokro z bardzo tlusta odzywka bo inaczej by nie dalo rady. mialam krotkie ale geste wlosy zaufalam tej pani zaplacilam 300 zlotych za wlosy ktore od samego poczatku od pierwszego mycia wstydzilam sie nosic byly rzadkie i sfilcowane a teraz mam ponad 60 procent mniej wlosow niz mialam i nadal mi wypadaja jestem zalamana.

Gość ojojojojo jak współczuję
prawdziwa tragedia cie spotkała, chliiip!

Gość moim zdaniem -------
Rozumiem ze zapłaciłas za przdłuzanie włosów 300zl? Sory ale jest moim zdaniem dosc niska cena i nic dziwnego ze włosy nie były najlepszej jakosci. Ja nigdy włosów nie przedłuzałam ale duzo o tym czytałam i ceny za takie usługim były duzo wyzsze

Gość moim zdaniem -------
Mi kiedys pomogła odzywka do włosów wax. Mozna ja kupic w sklepach zielarskich lub w aptece. Inna jest do ciamnych inna do jasnych włosów. Podobno ,lekarze polecaja ją pacjentom po chemioterapi zeby włosy odrastały i były silne. Kosztuje ok 15zl. Troche smierdzi ale działa. Nakłada sie j.a na umyte włosy i zawija ręcznikiem , najlepiej ciepłym i rzyma głowe w cieple bo ta odzywka działa w cieple. Po ok 15 minutch spłókujesz

dzieki za rade sprobuje. wiem ze 300 zlotych to nie bylo duzo nie liczylam ze wlosy bede nosic 3 miesiace tak jak obiecywala ale chociaz poltora... to oszustka skoro mowi ze wlosy naturalne a zaklada sztuczne i to bardzo slabej jakosci

Gość a jak ja
znalazlas ktos ci ja polecil? chyba wiem o kogo chodzi