Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragrance

pomóżcie musze być dziś aktywna a mam BIEGUNKE

Polecane posty

od dwóch dni męczyła mnie gorączka, a wczoraj zaczęła się bigunka i bóle brzucha, proszę jakie macei sprawdzone domowe sposoby. Brałam stoperan ale się skończył. Musze być dziś na nogach do 21, wiem, że nic nie zjem, ale co robić??

Gość hej zetrzyj surowego ziemniaka
i tą papkę wrzuć do ugotowanej (około szklanki) posolonej wody, powstanie coś takiego jak powłoczka na pyzach, zjedz to i za jakiś czas biegunka ustąpi. Powodzenia.

sorr, do gorącej wody i ugotuj:) chciałam szybko napisać.

na siłe Cię nie przekonam, jest to bardzo skuteczny sposób, ale może ktoś podpowie cś, co uznasz za mniej żartobliwego, Pa

no teraz ok, skoro piszesz, że ugotować. Bo zwykle wiesz dzieci w podstawówce chciały być chore i zjadały surowego ziemniaka;p ale dzięki, mozliwe, że z braku możliwości skorzystam

a może Ty masz grype żołądkową, gorączka, bóle brzucha i biegunka, lepiej idź do lekarza. Możesz spróbowac wziąć zwykły tradycyjny węgiel.

Gość WYGLADA NA JELITOWKE
idz do lekarza

Gość daadaa
zakorkuj odbyt cukinią powinno pomóc :classic_cool:

Chemioterapeutyk nie wchłaniający się praktycznie z przewodu pokarmowego. Mechanizm działania polega najprawdopodobniej na wniknięciu do komórki bakteryjnej gdzie nifuroksazyd ulega redukcji, co prowadzi do powstania cytotoksycznych metabolitów uszkadzających bakteryjne DNA. Wykazuje działanie wobec bakterii Gram-dodatnich z rodzaju Staphylococcus, Streptococcus, oraz wobec niektórych pałeczek Gram-ujemnych z rodzaju Enterobacteriaceae (Salmonella, Shigella, Proteus). Działa szybko, nie zaburzając fizjologicznej flory bakteryjnej przewodu pokarmowego. ZastosowanieOstre i przewlekłe biegunki, stany zapalne jelita cienkiego i grubego. Biegunki u niemowląt.