Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sócz

Mam się przejmować, stresować, chodzić, żałować?

Polecane posty

Ludzie, miejcie wyjebane :) To najlepsza rada na wasze problemy i smutki. Naprawde pomaga. Dziekuje, dobranoc ;]

Gość daadaa
sram na ciebie smierdząca suko

widze ze macie wyjebane na mój topik :D od czegoś trzeba zaczac ;] brawo

Gość ja aja ja aj
tez bym chciala miec wyjebane ale jakos nie potrafie chyba za wrazliwa na to jestem :classic_cool:

Gość daadaa
sócz, przepraszam za poprzeniego posta, tak naprawdę to ja sram sobie do ryja :) ❤️🌻

Gość daadaa
wyliżę ci stopy w ramach przeprosin, chcesz? :classic_cool:

Gość 2010.10.10
Strasznie drażni mnie tekst : mam wyj**ane Aczkolwiek podobnie jak "ja aja ja aj" też jestem za wrażliwa ale pomału uczę się mieć twardy tyłek i czas najwyższy ;)

Gość to moze by tak
45 minutowy seans lizanka lechtuni?

też mam wyjebane :classic_cool: od jakiegoś czasu :P i żałuję,że kiedyś marnowałam życie na przejmowanie się,bez tego jest o wiele przyjemniej :)

każdy sam musi dojść że stres jest niepotrzebny i bezsensowny i conajwyżej to on może coś zepsuć..przykładowo występ w teatrze..stresując sie że będzie źle może tak być bo przez stres zapomni sie swojej kwestii,a bez tego stresu wszystko idzie gładko

Gość nie dla kaleczenia j.polskiego
Jak macie wyjebane tak ostro to smarujcie kremem na podrażnienia. Wyjebane to można mieć dupsko :O a nie mieć wyjebane na coś, to modne i idiotyczne określenie które nie ma żadnej postawy logicznej a jest tak powielane przez kolejnych debili :O

Dajmy na to kiedys sie przejmowałam ocenami w szkole. Jak dostałam lance to malo co nie płakałam :D i co mi z tego teraz? Przeciez to zadna tragedia. Teraz jak dostaje lance to mam wyjebane ;]

no dobra,no skoro tak wolisz,to ja to pierdole :classic_cool: Pono to pierdoli i ja też to pierdole :D :D haha,smieszy mnie jak ktoś spina dupsko o takie pierdoły...weź balasie jebany ściśnij poślad :D:D

z tymi ocenami to jednak trzeba ostrożnie..bo takie całkowite olewanie doprowadziło do tego,że miałam poprawke :P więc w tym roku postawiłam na umiar..oczywiście nie płacze jak dostane 1..ale staram sie to poprawić i jak na razie mam bardzo dobre oceny :D

Ja w III LO klasa maturalna :/ wiec ciezko jest miec teraz na wszystko wyjebane. A z czego byla ta poprawka?:D

Gość Gita -ra
łatwo powiedzieć czy napisać ale rudniej mieć wyjebane na prawdę :-)

gita-ra - wiem,kiedyś znałam tylko teorię wyjebania,ale na wszystko przychodzi czas,przyszedł i na mnie :P