Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziekuje za pooomoc

czy taki fotelik samochodowy mogę zamontowac na przednim siedzeniu????

Polecane posty

Gość dziekuje za pooomoc

http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/Wozki-i-foteliki/Fotelik-samochodowy-Fibo-Jan-32695-big.jpg niemowlę ma 10 miesięcy, jadę z nim sama w podróż około godzinną i wygodniej byłoby mi go mieć "pod ręką" bo nie lubi jeździć samochodem. Takie foteliki można zamontować na przednim siedzeniu przodem do kierunku jazdy???

Gość l/djg
jesli masz wlaczone poduszki to nie radze

Gość dziekuje za pooomoc
nie mam w ogole poduszek

Gość tak, mozesz zamontowac
kazdy fotelik z przodu, w ktorym dziecko jezdzi przodem do kierunku jazdy, ale nie mozna bodajze jak sa poduszki powietrzne. Ps.Te foteliki sa straszne, jeszcze dla malenstwa.... Mam taki dla 4-latka i masakra jak usnie....

Gość Po piewrsze ten fotelik jest o
od 15 kg-10-miesięczny niemowlak tyle ma? Po drugie takie foteliki można montować wyłacznie przodem do kierunku jazdy, a w takim wieku dziecko powinno jechać tyłem :O

Gość TAKKKKKK!!!!!
Tak mozesz jesli nie posiadasz poduszek milej podrozy zycze:)

Gość no to lipa
boze, poduszki uniemozliwiaja montowania fotelika tylko tylem do kierunku jazdy :O czy to tak trudno zrozumiec?

Gość 21051981 052011
mozesz zamontowac fotelik na przednim siedzeniu, ale lepiej dla Ciebe byłoby gdyby maleństwo w foteliku nie było przodem do jazdy, wowczas mozesz Go lub cos Jemu poprawić prawą reką bez przszkód, np. smoczek ktory wypadł

Gość grrrrrrrrrrrrr...
Mam nadzieje ze to tylko zart :O ... Po pierwsze i NAJWAZNIEJSZE ten fotelik wogole nie nadaje sie dla dziecka 10-cio miesiecznego !!!! Jak ktos tu napisal on jest teoretycznie od 15 kilo ale osobiscie nie posadzilabym w nim dziecka mlodszego niz 4 lata... A po drugie w tym wieku dzieci powinny jezdzic TYLKO I WYLACZNIE tylem do kierunku jazdy a te fotelik montuje sie TYLKO przodem...