Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdrawiamsrodkowympalcem

Prawiczki powyżej 25 lat nie nadają się do związku , seksu i do życia

Polecane posty

"tacy faceci muszą" Nic nie musza , jedynie co musza to umrzec :D "Najpierw trzeba mieć "to coś" aby zainteresować sobą kobietę." Kazdy ma to cos ale nie zawsze to cos dziala na ta ktora jestes zainteresowany , zaloze sie ze byly panny niekoniecznie ladne ktore sie krecily kolo ciebie ale ty je olewales :D

Gość 2 live 2 die
"dokładnie w tym jest problem Ale gadacie bzdury wystarczy by teraz jakas chetna kobieta sie wami zainteresowala to byscie inaczej gadali oczywiscie nie jakas dupodajka tylko zwykla nie straszaca wygladem " jeżeli się zainteresuje jakaś naprawdę piękna dziewczyna w wieku 23 lat która jest dziewicą to problem w tym, że ma ona zazwyczaj poważną blokadę psychiczną na seks i bliskie relacje jest bardzo ciężko ją przełamać, a własciwie okazuje się to niemożliwe niestety

Kiedyś Darker napisał na forum (nie pamiętam dokładnie, gdzie), że takie laski to najpierw się wyszaleją a potem szukają normalnych kolesi.

Gość 2 live 2 die
" dokładnie w tym jest problem "tacy faceci muszą" Nic nie musza , jedynie co musza to umrzec "Najpierw trzeba mieć "to coś" aby zainteresować sobą kobietę." Kazdy ma to cos ale nie zawsze to cos dziala na ta ktora jestes zainteresowany , zaloze sie ze byly panny niekoniecznie ladne ktore sie krecily kolo ciebie ale ty je olewales " lepiej już być samemu niż z jakimś kaszalotem

muszą właśnie takich szukać jeśli chcą mieć dziewczynę( jak widać większości sie nie śpieszy:P), oczywiście nic na siłe :)

"zaloze sie ze byly panny niekoniecznie ladne ktore sie krecily kolo ciebie ale ty je olewales" Tak. kręcily się - ale tylko jak czegoś potrzebowały. Korki z anglika czy problemy z kompem. Ja ich nie olewałem.

"lepiej już być samemu niż z jakimś kaszalotem" Dokladnie tak samo mysle jesli obiektem ktory do mnie zdycha ma byc kobieta 120kg to juz dac sobie spokoj i zyc jak do tej port :D "Tak. kręcily się - ale tylko jak czegoś potrzebowały. Korki z anglika czy problemy z kompem. Ja ich nie olewałem." A moze to byly panny ktore wogole nie znales? albo tylko z widzenia ktos to wie :D

Gość Czy Arqen=Darker
?

"jeżeli się zainteresuje jakaś naprawdę piękna dziewczyna w wieku 23 lat która jest dziewicą to problem w tym, że ma ona zazwyczaj poważną blokadę psychiczną na seks i bliskie relacje" Zaraz blokada... Albo jest wierząca i czeka na pierwszego z którym zrobi TO po ślubie. :)

"To na piekna bym nie liczyl w takim przypadku" Różne dziwy się na tym świecie zdarzają :P

"zaloze sie ze byly panny niekoniecznie ladne ktore sie krecily kolo ciebie ale ty je olewales " Przegrałeś zakład.

Gość IMO13248
Dyskusje o "nieudolnych prawiczkach" są drugie na liście moich ulubionych tematów - zaraz za "prostytucją". Zawsze zdołają mnie ubawić. :D

Gość IMO13248
Twoja lista jest zbyt patologiczna. Generalnie u większości normalnych lasek idzię to tak: 1. Władza/sława (kasa sie z tym łączy). 2. Wygląd. 3. Coś tam... 4. Charakter. A Wiara i tak nikogo nie znajdzie.

ok moze troche na wyrost ale.... nie znam wiekszosci prawiczkow w takim wieku znam tylko jednego - konkretnie mojego chlopaka. stracil swoje dziewictwo ze mna ( ja juz mialam wczesniej pewne doswiadczenia a jestem mlodsza od niego) ogolnie nadaje sie do wszystkiego lacznie z wyuzdanym seksem. czemu tak dlugo czekal? najpierw czekal na "odpowiednia i ta jedyna" pozniej chcial juz porzucic nadzieje i za przeproszeniem isc z byle kim tylko jakos akurat wtedy na zadna nie trafil a pozniej to sie juz wogole zniechecil i masz trafilam sie ja. no to tak w skrocie i bardzo konkretnie. nie jest brzydki i na pewno nie jest glupi za to cholernie niesmialy. ot i cala przyczyna.

prawiczku tylko ze ty masz 25 lat a on stracil dziewictwo w wieku 28 :P xD

Gość kikirikikuku
prawiczek bez wiary, dlaczego straciłeś wiare??:P

Chcialbym dziś wygrać w mini lotto 100 tys zł to by się przydało milionów bym nie chciał bo wtedy bym stracił szansę na miłość

Gość za co dostales bana
,

Gość IMO13248
Wiarze znowu się pogorzszyło...