Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrospaczona.........

CZY JA NAPRAWDĘ AŻ TAK DUŻO WAŻĘ???

Polecane posty

Gość Zrospaczona.........

Otóż mam 173cm wzrostu i wazę 73kg. Czy to naprawdę tak dużo??

Gość ja mam 175 cm
i ważyłam 77 kg , jak dla mnie dużo za dużo , chociaż bardzo żle to nie wyglądało bo mam grube kości , nikt mi nie wierzył że tyle waże , obecnie waże 65 kg i jak dla mnie jest o niebo lepiej , sama ze sobą się czuję dobrze teraz

Gość fdghsjakl
nie duzo.ja tyle waze przy 150 cm wzrostu.juz sie z tym pogodzilam

Gość ja przy tym wzroscie waze
62,i wydaje mi sie ze gruba jestem, wiec jakbym miala z nie daj Boze z dyche jeszcze nosic na sobie to bym sobie w leb palnela

Gość żejak i poco
to nie jest jakoś strasznie dużo, nie dramatyzuj ;) ja się z takiej wagi odchudzam, tzn mam 172 i 72 kg, ale niektóre moje koleżanki to wywracają oczami i mówią, że na moim miejscu by sie nie odchudzały. To samo mój mąż, on nie wie o co mi chodzi ;) ale ja postanowiłam z 5-10 zrzucić. Alle to chyba tak dla jaj, bo odchudzam się ze dwa lata i na razie to schudłam do 66 i potem znowu utyłam to 71 :D ale spoko, i tak mam najlepszą figurę wśród dziewczyn w pracy, więc nie płaczę :P i tobie też radzę może trochę jakiś ćwiczeń, ale błagam, żadnych głodówek czy radykalnych diet, bo wtedy to dopiero będzie dramat. Sama nie będziesz widzieć jak, a tu już 80 na wadze ;)

Gość nhsj
ja pierdziu, nie dosc ze goliat to jeszcze bledy wali jak ostatni tlumok

Gość zieliński nemiroff
Mam taki sam wzrost i ważę 60kg. Mam nadzieję, że 73 będę ważyła tylko w ciąży i nigdy więcej, bo nie lubię zaniedbanych grubych ludzi i pewnie bym wpadła w depresję.

Gość zieliński nemiroff
wiesz co, babo, duzo to nie jest, ale gdybys 10 kg miala mniej byloby lepiej. wiecej ruchu i dbaj o plaski brzuch, bo otluszczony brzuch u kobiety jest bardzo grozny dla zdrowia. jak przekwitniesz miazdzyca gwarantowana, problemy z sercem, choroba wiencowa. przed tem- zalezy, jak o siebie dbasz i jai masz organizm. smiesznie moze to brzmi, ale kobiety przekwitaja mlodo jeszcze, bo 45-50lat to pikus jeszcze, nawet jak Ci sie wydaje daleko. a od 50-tki brac sterte lekow i zyc z lekiem to nic dobrego. wiem, co mowie. lepiej miec wielka dupe niz sredni brzuch. jak masz w pasie wiecej niz 90 lub do tej liczby sie zblizasz to chudnij. jak jestes budowy cienkiej w pasie- rob jak chcesz. ps. nos codziennie np. non stop 10 kg cukru - dasz rade? a Twoj organizm musi

głupoty piszecie :O zależy jak Jej sie to wszystko rozkłada. jeśli ma budowę klepsydry, to jest praktycznie w sam raz, no gorzej jesli jest gruszką - wtedy te dodatkowe kilogramy ma w tyłku i udach :O

Gość żejak i poco
leczcie się ,póki nie jest za późno :O wcale nie jesteś gruba, nie słuchaj tych debili. 90 w pasie?? musiałaby ze 100 kilo ważyć! Jesteście chorzy.

Ty Julek pewnie bys chciał , żeby przy tym wzroście ważyła 45 kilo, nie? no ma troche ciała, ale.. - jeśli się z tym dobrze czuje, to po co to zmieniać?? - jeśli się z tym źle czuje, to przeciez moze zacząć dietę :O

Gość żejak i poco
cezar wypierdalaj w podskokach 🖐️

Gość zieliński nemiroff
zadne glupoty. 3/4 mojej rodziny ciezko choruje przez zle odzywianie, nadwage - a otyly nikt nie jest. mam fiola na tym punkcie i chyba przeczytalam wszystko co sie dalo na temat chorob zwiazanych z nadwaga, nawet nie wielka lub po prostu sporym brzuchem, a waga prawidlowa. pomijajac juz wrzody zna oladku, miazdzyce, nadcisnienie to nawet rakowi sprzyja wyzsza waga, chociaz tego nie rozumiem. jak przejrzycie sobie katalog chorob to niemal wszystkim sprzyja wyzsza waga, i to nie otylosc a nawet minimalne nadwaga. przez promowanie w tv anoreksji niepotrzebnie sie wzbudza awersje do normalnej szczuplosci a nawet chodosci, bo niewielka niedowaga jest znacznie zdrowsza dla organizmu niz minimalne nadwaga lub nawet waga w normie a ze spora iloscia tkanki tluszczowej.

Gość zieliński nemiroff
90 w pasie to wcale nie jest tak duzo, jaky C sie moglo wydawac. 70 cm w talii to nie jest duzo,to ladna szczupla talia.

Gość kasiaa1990rrrrr...............
ja mam tyle samo wzrostu co ty i przy wadze 65 czułam się srasznie spasło i tak wyglądałam .. teraz waże około 55 i jest ok :)

Gość jesteś fanką Liszowskiej
pewnie?

Gość żejak i poco
cyt: mam fiola na tym punkcie no i sama sobie odpowiedziałaś. Lecz się. To, że ty masz fioła, to nie znaczy, że wszyscy chcą go mieć :O

Gość zieliński nemiroff
no nie wszyscy musza byc zdrowi, wysportowani, sa tez tacy ludzie jak wy :) wole miec fiola na punckie zdrowia niz byc spasiona beczka ktora kopnie w kalendarz i beda ja upychac w trumnie

Gość żejak i poco
no to może zapytaj autorkę (chociaż myślę, że już olała ten top) ile ma w pasie, a nie wciskasz jej jakieś wymiary z sufitu. Pisałam, że mam podobną wagę. Ale w życiu nie miałam tyle w pasie!!! Chyba ci się z biodrami pojebało!

Gość beprzsady
ja mam 160 a waże 79 kg i tez nikt mi nie wierzy- wyglądam na ok 65kg. mam bardzo cieżkie kości, jak każdy w mojej rodzinie (kuzynka wygląda jak anorektyczka a przy wzroście 170 waży 66kg xD) no i jestem bardzo zbita, mase mieśniową mam sporą i w ogóle nie wyglądam jak spasiona:) więc to zależy na ile kg Ty sie czujesz ze swoja wagą i jak cie widza inni. kilogram kilogramowi nie równy i osoby o tej samej wadze mogą wygladać zuuupelnie różnie.

Powinnaś trochę schudnąć, ale lepiej postaw na ćwiczenia i zdrową dietę niż na jakąś rygorystyczną, niskokaloryczną.

Gość zieliński nemiroff
żejak i po co - wiedzialam,ze jestes gruba baba ktora trzesie sadlem przed komputerem :)

Gość żejak i poco
kobieto, ty naprawdę powinnaś się leczyć. Sama policz jaki ona ma współczynnik BMI: 173/73 24.4 - ma normalną wagę * < 18,5 niedowaga * 18,5 - 24,9 norma * 25,0 - 29,9 nadwaga * 30,0 - 34,9 I stopień otyłości * 35,0 - 39,9 II stopień otyłości * > 40 III stopień otyłości JEST NORMALNA!!!!!

Gość Gita -ra
a dla mnie ok :-)

Gość beprzsady
zieliński nemiroff - lecz sie. jestes bardzo źle poinformowany. maniak jakiś z ciebie O.o PRAWDA JEST TAKA, że lekka NADWAGA jest duuużo zdrowsza od niedowagi jełopie!! kazdy dobry dietetyk ci to powie!!! tłuszcz jest bardzo potrzebny organizmowi aby ten pozostawał w stanie homeostazy!! zwykła biologia sie kłania debilu ://

Gość zieliński nemiroff
bmi jest wysrodkowane dla kobiet mlodych, starych, wysportowanych i niewysportowanych, mozesz je sobie w swoja wielka dupe wsadzic co powinnas wiedziec :)

Gość żejak i poco
nie jestem tłusta, jeszcze sama chciałabyś tak wyglądać sieroto. Całą młodość uprawiałam intensywnie siatkówkę, jestem dość wysoka, mam dłuugie nogi i jestem umięśniona. A ty masz zero pojęcia o tym co piszesz. Tak jak piszą dziewczyny wyżej - można ważyć 66 i wyglądać chudo, a nawet za chudo ;) a można ważyć mniej i mieć sadło, jeśli nie ma się mięśni. Spróbuj się dokształcić, a nie pielęgnować tego swojego fioła.