Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrospaczona.........

CZY JA NAPRAWDĘ AŻ TAK DUŻO WAŻĘ???

Polecane posty

Ważne, żeby dobrze się czuła ze swoją wagą. Jeżeli chce schudnąć, to niech zacznie uprawiać jaki sport. I tak wyjdzie jej na zdrowie.

Gość zieliński nemiroff
sama jestes debilem, tkanke tluszczowa w odpowiednim wymiarze 20-30% ma nawet bardzo szczupla kobieta, bo tak natura nas stworzya, ze mamy wiecej tluszczu niz mezczyzni, a organizm wcale wiecej jej nie potrzebuje :classic_cool: za malo tkanki tluszczowej maja patyczaki z wybiegow

Gość żejak i poco
zieliński, ja się pożegnam, bo nie będę sięzniżać do twojego poziomu. Czytać nie umiesz, liczyć nie umiesz... boszz z kim ja gadam :O jak skończysz gimnazjum i pójdziesz może do jakiejś szkoły, to się trochę więcej dowiesz o życiu. 🖐️

Gość a ja mam 164 cm
i waze 61 kg, (przez 2 lata przytyłam 13 kg) wczesniej chudzielec teraz taka sobie, wszystko przez zaburzenia hormonalne, bylam przez pol roku na diecie specjalnej od dietetyka, codzien godzina cwiczen i co i dupa schudłam przez pol roku 2 kg :( , wiec przestałam sie odchudzac, teraz duzo cwicze jedynie, przeciez sie nie zabije,ze tyle waze, nie moja wina ze mi hormony oszalaly.

Gość zieliński nemiroff
masz racje, idz na sniadanie wazace 2 kg :) :) smacznego:) niech dupa rosnie:)

Gość wszechwiedzaca zenka
ja mam 174 i 70 kg moj facet ostatio jak zobaczyl wage ze mna na niej to powiedzial ze nie mozliwe bo to waga dla otylych a ja wciaz mieszcze sie w S :)

Gość escapeatlast
ale Wy macie kurwa fantazje jedna pisze zrospaczona, zamiast zrozpaczona - bardziej bym się przejmowała swoim idiotyzmem niż tłustym tyłkiem druga z fiołem się rzuca na grube a grube się oburzają na to, że ktoś śmie taką wagę uważać za wielką [jest wielka] trzecia wierzy, że rozmiar S jest na 70 kg i że facet nie czuje ciężaru kobiety miłej soboty pozdrawiam, Cezar:) Swojaku przeganiaj wieloryby i idiotki

Gość stratbnanlk
A ja warzę 78 kg, mam 170 cm i mam super figurę! Mam fajny tyłek, super cycki. Uda silne, brzuch miętki. Te chude są w dodatku tak głupie że szok. Nie pszejmuj się autorko. Masz napewno super ciało.

Gość a teraz chwila prwady
Uwielbiam swoje prowokacje - sorry autorko,że Ci temat zepsułam, ale skoro nie umiesz pisać i jesteś wypasiona, to aż sama się o to prosiłaś a że jak są takie tematy to zawsze zbiegają się pasztety z całej kafeterii, żeby siebie powychwalać, to aż szkoda tego nie wykorzystać. Znikam już. Możecie pisać do woli:) Chyba Tylko 3 osoby są na tym topicu :)

Gość noiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nadajesz sie do wagi lekkopółśredniej zadowolona?

Gość onnna89
a ja waze 52kg i mam 168cm wzrostu i jestem zadowolona:D:D na Twoim miejscu pewnie bym probowala troszke schudnac, chociaz Cie nie widzialam sa kobiety ktore wygladaja uroczo ze swoimi kraglosciami, masz sie po prostu dobrze ze soba czuc:D

Gość ja mam tyle
wzrostu i waże 52 kg ...:( chce przytyć i nie mogę;(

Gość onnna89
ta chce schudnac ta przytyc... albo cos zrobcie zeby osiagnac cel, albo polubcie siebie i juz, a nie takie gadanie...