Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka kaka

czy orgazm w 8 miesiącu ciazy jest niebezpieczny?

Polecane posty

Gość karolinka kaka

miewam nocne orgazmy(chyba z braku seksu w tym okresie ciąży) np dzis mialam i obudził mnie jak zawsze, rowniez wtedy na chwilke twardnieje brzuch ale po radu sekundacj jest ok. nie moge tego kontrolowac bo to niezalezne odemnie :( czy to jest naprawde niebezpieczne?? czytalam ze moze wywołac skurcze ale czy napewno ??????? w zdrowej ciazy?

Gość mamachichi
moim zdaniem nie jest to niebezpieczne

Gość dcfvgbhnjmk
tak, powoduje poród trojaczków :O

Gość ja jestem w 4 miesiacu i
tez tak mam i czesto mi sie to wlasnie sni ze sie kocham z moim chlopakiem i wlasnie w ostatnim momencie sie budze :s

Gość fajnie, ze nie tylko ja...
jestem w 13 tyg. i lekarz w 8 tyg. powiedzial, zeby sie wstrzymac z seksem, na efekty nie musialam czekac dlugo, mam sny erotyczne i przezywam we snie orgazmy, ktore mnie budza. tez mam po tym twardy brzuch, ale po jakims kwardansie wraca do normy. mam nadzieje, ze to nie jest niebezpieczne, bo nie umiem tego kontrolowac.

Gość mam to samo :]
mam to samo, mimo regularnego kochania sie z moim N., nie wiem czemu tak jest :), ale jest to przyjemne :D

Gość DOBRA SPACERÓWKA
potwierdzam, tez tak mam od początku ciąży w sumie takie sny mnie nawiedzają, a nie mam z mężem szlabanu na sex.........

Wow, zazdroszczę wam temperamentu:D. Ja od początku ciąży nie mogę pozwolić sobie na przyjemności ale taki mimowolny orgazm jeszcze w życiu mi się nie zdarzył:). W prawidłowej ciąży nie ma się ponoć czym przejmować ale też nie fundować sobie tych orgazmów zbyt często (ktoś pisał o codziennej masturbacji i w wyniku tego skracającej się szyjce), w 8 miesiącu jednak uważałabym troszkę bardziej bo jakby nie było to już prawie schyłek no i trzeci trymestr więc częste orgzmy mogą zaszkodzić (wszystko też zależy od organizmu)

Gość karolinka kaka
no u mnie tez przy snach eroyycznych i tez mnie budzi. nie kocham sie z mezem juz od 2 miesiecy bo infekcje mialam i mala kopie bardzo juz no i za tydzien 8 miesiac to juz napewno nie chce.