Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammetlikwgłowie

olał mnie wczoraj:(

Polecane posty

Gość mammetlikwgłowie

widzielismy sie w czwartek..było super zreszta ostatnio czesto jest bardzo fajnie jak sie nie widzimy to kontakt raz dziennie tel nam wystarcza Wczoraj mój po pracy poszedł na impreze z pracownikami i wiedziałam o tym wczesniej. Wysłałam mu smsa wieczorem jak sie bawi, co słychac i czy jets grzeczny..napisał : Tak! i tyle na cały dzien...zero kontaktu

Gość mammetlikwgłowie
przesadzam?

Gość Zinnka
Jasne, ze przesadzasz. W pracy pracuje, wiec jest zajety, wieczorem byl na imprezie, wiec sie bawil. Nie mozesz wymagac, aby myslal caly dzien tylko i wylacznie o tobie!!! pamietaj, dla kazdego faceta praca i wszystko to, co sie z nia wiaze, takze wiec pracownicy, sa bardzo wazni. Nie martw sie, odespi i sie odezwie.

Gość pokazal Ci twoje
miejsce.Jego pole to ,nie wchodz na nie :-P Czy przesadzasz? Zalezy , czy Ci pasuje takie postawienie sprawy.On ma prawo takie granice stawiac.

Gość mammetlikwgłowie
no ja wiem..ze tak jest..ale mogł odpisac w 2 zdaniach a nie tak potem mu napisałam ze nie musiał sie tak rozpisywac odpisał hahaha dobre

Gość pokazal Ci twoje
no to teraz masz przedsmak jak to bedzie w przyszlosci. Albo Ci to pasi albo pa baby.

Gość mammetlikwgłowie
i tak pewnie dzis po pracy zadzwoni i po mnie przyjedzie..i spedzi ze mna caly weekend w zasadzie nie powinnam miec pretejnsji bo cały wolny czas ze mna spedza i rzadko wychodzi na imprezy

Gość Zinnka
Zdecydowanie przesadzasz! Ale wyciagnij z tej historii wnioski i NIGDY wiecej nie pisz do niego sms-ow, kiedy jest na imprezie. Ty nie bedziesz miala pretensji, ze on sie nie odzywa, a on bedzie sie bawil bez twojej presji.

Gość mammetlikwgłowie
racja! zreszta nie robiłam mu wyrzutów;) i nie robie z tego powodu ze czasem gdzies sobie wyjdzie bo to sie dzieje bardzo rzadko.

Gość Zinnka
Jasne, ze nie rob mu wyrzutow! Przeciez kazdy czlowiek ma prawo do wlasnej przestrzeni. Bedzie dobrze:)

ciesz sie,ze w ogole odpisal.ja na przyklad nienawidze,jak rozmawiam sobie z kims fajnie i non stop ta osoba odpisuje na sms'y,to niegrzeczne.nie chcial widac byc chamski,wiec odpisal,ale krotko:)