Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość power tiger

ktoś jest teraz w pracy?

Polecane posty

Gość power tiger

jak samopoczucie? ja mam ochotę iść do domu, poło0żyć sie do wyrka i poleniuchować...ech, marzenia...

Gość ja ja ja pracuję
ja jestem w pracy :-) Na szczęście sama jestem sobie szefową :-) O 14 jadę sobie do domu ;)

Gość power tiger
ja mam pecha :/ co praca, to zawsze tez i w weekendy....mamusiu :-/ padnę tutaj normalnie dzisiaj ...pocieszający fakt, ze wieczorem ide na fajna imprezkę:-)...byle tu przeżyć...

Gość fvthnynhnehjnj
Ja wyjechalam na weekend z facetem i zamiast sie bawic siedze w hotelu i zasuwam na kompie

Gość power tiger
zazdroszczę. Nie ma to jak samemu sobie być szefem :) Ale cieszę się, że masz dobry humorek. Mi sie troche lżej zrobiło, że sama nie siedze w pracy :-)

Gość power tiger
zaraz porobię pare przysiadów i wygibasów i może mi sie polepszy :-)..fvthnynhnehjnj - dlaczego sama w hotelu siedzisz? gdzie Twój mężczyzna? Chociaz fajny ten hotel? :-)

Gość fvthnynhnehjnj
fajny hotel, moj mezczyzna ma troche swoich spraw, a ja po prostu nie moge mu towaryszyc

Gość power tiger
:-) ale pewnie wieczorkiem będzie cały twój i sobie zaszalejecie :-) zazdroszczę...ech...jak ja bym chciała nie być w tej pracy :-) ale już nie narezkam, w końcu w kamieniołomach nie pracuję :-)

powinnam być na wykładach, ale od rana przepadły i zostało tylko popołudnie.. ale się nie wybieram. he.

Gość ja ja ja pracuję
power tiger też chętnie poszłabym już sobie do domu ale mąż pojechał samochód "wypucować" bo ja jakoś nie mam czasu na to :) i czekam na Niego, a że On się nie spieszy... ;) Wiesz co racja to racja, "nie ma to jak samemu sobie być szefem" ;) Pocieszę Cię faktem, że przez prawie 2 lata pracowałam w sobotę i mało tego niedziele też spędzałam w pracy :/ To szybciutko przysiady raz dwa, raz dwa - uff już się zmęczyłam :) fvthnynhnehjnj - ale może wieczór zapowiada się ciekawie??

Gość ja ja ja pracuję
że jak ? - bo i po co nie? Nie warto już iść na końcówkę zajęć ;) jak za oknem taka piękna pogoda :) nekromanta - Ty to wiesz jak sie w życiu ustawić ;p

ja ja ja pracuję : racja :D jutro też mam wolne, bo całe przepadły :P:O ale na zakupy bynajmniej mam czas :P

Gość ja ja ja pracuję
Fakt i ja muszę w końcu udać sie na zakupy bo w lodówce światło i masło heh :) a mam zamiar się choć trochę odchudzić więc muszę zaopatrzyć się w jakieś zapychacze :)

Gość power tiger
ja będe w domnku za 4 godzinki...oby zleciało ;-) ależ mi się chce spać...o matko!...ale pogoda dzisiaj piękna :-)

Gość ja ja ja pracuję
nekromanta - jasne leci bardzo szybko, a w czwartek gotowa byłam kłócić się, że mamy środę :o

Gość znudzona doradzaczka finansowa
ja tez w pracy - do 18 :O juz tu kurwicy dostaje z nudow

Gość ja ja ja pracuję
Ja jeszcze do niedawna grałam sobie w gry :D dla zabicia czasu ale szybko limit mi się wyczerpuje i potem mąż się wydziera, że za Jego plecami dokupuję GB :o 😡

Gość power tiger
a ja mam w pracy dzisiaj tak, że albo jest super nudno, albo super nerwowo...znudzona doradzaczka finansowa - współczuję:/ do 18-tej? trzymam kciuki

Gość ja ja ja pracuję
znudzona doradzaczka finansowa - no skoro sie tak nudzisz to może pomożesz mi skoro jesteś doradcą finansowym ?

Gość ciocia Kasia
ja też pracuję... do 16.

Gość ja ja ja pracuję
No jak widać - kobiety pracujące z nas ;)

Gość power tiger
Ha...fajno, że nie jestem sama :-)

Gość nienawidze pracowac w weekend
power tiger ja przed chwilą wróciłam z pracy i tez idę na imprezkę dzisiaj, hihihi:D

Współczuję pracy do 18. Ja pracuję zawsze od 8 do 16. Ale jak tylko zbliża się godzina 14 to już szczerze mam dość. Najchętniej rzuciłabym wszystko i poszła do domu. Dla mnie w pracy zawsze najgorsze są dwie ostatnie godziny, bo wtedy czas tak mi się ciągnie jakby to trwało nie dwie ale dwadzieścia godzin.

Gość power tiger
Mnie przy życiu trzyma wieczorna imprezka :-D ...wmawiam sobie, że szklanka jest do połowy pełna i to tylko pare godzin jak będę wolna :-D