Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce sdzieciątko :(

CIĄZA 2011. za wwszelką cene musze zajsc do konca roku w ciąze, kto ze mną?

Polecane posty

mam już 26 lat, lata lecą jak szalone, mam stabilizacje , meza prace auto , studia skonczone, chce teraz dzidzi :) do tej pory sie zabezpieczalismy kondomem, nigdy nie było wwpadki, troche żaluje bo hcciałam bym miec juz szkraba :( no ale cóż, jak myslicie ?? uda mi sie w najmblizsze 2,5 miesiaca zajsc?? chciałabym juz przyszłe swieta bozonoaradzenie mieć bobo na rękach, co ile ni uprawiać seks??

Gość maybelinee
też bym chciała ,mam 28 lat a od 2 lat nic z tego nie wychodzi.

Gość maybelinee
a co ile seks??? seks tu niema nic do rzeczy co ile dni

Gość sorryyyyy lala
ale z twojej wypowiedzi wynika ze sama jestes jeszcze jak dziecko

Gość kolejna infantylna staraczka
"bobo", "dzidzia". "dzieciątko" :O A dziecka po prostu nie chcesz mieć? To naprawdę fenomem - żadna z zakładaczek tych debilnych tematów (są ich dziesiątki) nie umie się normalnie wyrażać, jak dorosła kobieta. I potem to one właśnie zostają matkami, po to żeby "dzidziulka" w słodkie śpioszki ubierać :O A potem je wychowują na rozwydrzone bachory, które przeszkadzają normalnym ludziom, takim jak ja :classic_cool: Jak chcesz "bobo" na Święta, to proponuję list do św. Mikołaja :P

no ja słysząłam że ma znaczenie - jedni mówią że seks jak najczęsciej a inni żeby oszczędzać sperme bo jak za często to plemniki są rozrzedzone ;/

Gość malpajaja
plemniki rozrzedzone:)?????????? częstsze uprawianie seksu owszem czym więcej tym mniej plemników w wytrysku ale to pobudza do produkcji żołnierzyków więc nie zmniejsza to szansy na zajście w ciąże:)

kolejna jakoś nie sądzę że jesteś "normalna" .To jak ktoś określa potomka nie ma znaczenia,i na pewno nie ma wpływu na wychowanie dziecka.Ja jestem dorosła kobieta i tez chce dzidziulka i jakoś nie sądzę żeby robiło to ze mnie kobietę niedojrzałą,a co jest złego w przebieraniu dziecka?? Ja mam 7 letnią córke ,którą tak przebierałam(jak to dziewczynkę)i moja córka rozwija się prawidłowo i ma od małego wpajane pojecie estetyki.Pozdrawiam. Co do seksu to podobno najlepiej co 2-3 dni,nawet lekarz mi tak powiedział A teraz o sobie:0 27 lat,mam 7 letnia córkę.Od 5 lat staramy się o 2 dziecko,ale do tej pory liczyłam na naturę,jednak organizm zmienia się z wiekiem i niestety teraz musimy pomóc naturze. A do załozycielki tematu mam pytanie czemu do końca roku?? powoli.takie cisnienie nie pomaga

Tarara - popieram! Mam 32 lata, dziewięciletniego syna (rozwydrzonego ?! - na pewno nie) i... też chcę kolejnej: fasolki/dzieciątka/dzidziusia etc. Dzieckiem będzie sobie jeszcze długo (dla matki - zawsze :) ). A z dzieciątka w mgnieniu oka wyrośnie... I z tą presja czasu - fakt, tego się 'nie załatwia na wczoraj'. ...co nie znaczy, żebym nie chciała :P

ja już sobie zakładałam w tym miesiącu,na Boże Narodzenie,na Wielkanoc i nic nie wychodziło:( teraz mój mąż ma egzamin na prawo jazdy 26 czyli przed terminem @ i marzy mi się że w dzień egzaminu mu powiem że musimy większe auto kupić albo jakoś tak:) ojjj już dużo takich okazji cudownych miałam tylko nie było o czym mówić:(.W grudniu żwięta i nasza rocznica ślubu i też by było cudownie ojjjj

Ojjj to nie dostaniesz@,to musi być szczęśliwi dzień:0 mój maż zda prawko a Ty zatestujesz i bedą dwie kreseczki:)

Gość do autorki tematu...
SKOŃCZYŁAŚ STUDIA,A PISAĆ NIE UMIESZ:O a z tym seksem to też wyskoczyłaś:O.... Studentka za dyche :O