Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IBERIA30

SKLEP Z TANIA ODZIEŻA

Polecane posty

Gość IBERIA
I CO W TYM SMIESZNEGO?

Gość wykidajło
zapewne trzeba się liczyć z wynagrodzeniem minimalnym przynajmniej na początku

co w tym smiesznego ?? a wiec jak juz ktos napisal trzeba sie liczyc z minimalnym wynagrodzeniem a po drugie najlepiej skierowac to pytanie do pracodawcy !! i to by bylo na tyle :P

JA WIEM ILE OFERUJE PRACODAWCA, I JAKIE SA REALIA W POLSCE, ALE PYTAM SIE TEZ INNYCH INNYCH,MOZE KTOS DORADZI LUB PODPOWIE, JAK NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA MADREGO TO NIE CWANIAKUJ, CHCESZ BYC SMIESZNY ALE CI TO NIE WYCHODZI!

Gość bui
ja pracuje w takim, mam 984 na umowie n a czas nieokreslony, a dostaje 1600 plus premiia uznaniowa ok 2000 tys, nazapierdalac sie trzeba w tych smierdzacych szmatach.... ciezko jest, klientki rozpierdalja, wyzwiska upychanie chowanie kradzieze, masakra al e mam blisko to chodze do te roboty.. mam wyzsze i gnije w szmateksie, powodzenia w karierze..

MNIE ZAPROSILI NA JUTRO, MAM DZIEN PROBNY, WIEM ZE NIKT NA POCZATEK NIE PLACI DUZO, ALE MI OFERUJA 900 ZL NA REKE, ALE POJDE ZOBACZE JAK JEST, DZIEKI ZA ODPOWIEDZ!!!

Gość wykidajło
jeżeli oferują ci 900 na rękę to podejrzewam że to będzie umowa zlecenia bo na normalnym etacie wychodzi na rękę prawie 1000

CIEBIE JUZ NIKT O ZDANIE SIE NIE PYTA, NIC MADREGO NIE PISZESZ, TAK SIE WYSMIEWASZ INNYCH, ZEBY CI SIE NOZKA NIE PODWINELA, ZYCIE ROBI NIESPODZIANKI!

wlasnie sobie leze z podwinietymi nogami :D Iberia nie wysmiewam sie z ludzi i ich ciezkiej systuacji ale smiac mi sie chce z glupoty ludzkiej :D Pozdrawiam Cie i Zycze stosunkowo udanej nocy :classic_cool: