Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swanson

Muzyka techno czy z vivy to muzyka bez duszy, bez ambicji

Polecane posty

Gość Swanson

Wg mnie komercyjna muzyka w radiach np PLANETA czy VIVIE czy nocnych Clubach to muzyka dla plebsu który nie ma gustu muzycznego i tak naprawdę na muzyce się nie zna... Szkoda że coraz więcej ludzi odchodzi od ambitnego Rocka w każdej odmianie z lat 70-90', jazzu, Reaggue a nawet "dobrego" z lat 80' POPU np. Michaela Jacksona, nawet w Rapie czy Hip-Hopie jest ambitny tekst przesłanie... wkurwia mnie strasznie że młodzież w moim wieku ale głównie młodsza roczniki 94-96'słuchają beznadziejne muzyki tworzonej na konsolach czy kompach... nie ma w tym żadnego artyzmu! wydobycia dźwięku z instrumentu albo napisania pięknego tekstu z przesłaniem żadnej mocy gitary elektrycznej, przejscia saxofonu, czy kanonady na perkusji...oczywiście do skakania na imprezie czy na Disco jest to dobre...ale irytujące jest to jak się kogoś pytasz"Czego słuchasz?" a on TECHNO albo Feela czy LAdy Gagi ;p!!!" Szkoda że wielu młodych ludzi nawet w moim wieku rocznik 91' zapomina że istnieją czy istniały takie odłamy muzyki która ma dźwięk przekaz, tonacje tekst i ambicje... wg mnie ludzie mówią że słuchają tego gówna bo niczego innego nigdy w życiu nie słuchali bo nie chcieli spróbować się wsłuchać, na całe szczęście jak byłem w tym roku na koncercie AC/DC to widziałem jeszcze wiele tysięcy ludzi którzy nie ulegli degradacji muzycznej ale to co martwi tych najmłodszych (np z gimnazjum) było niewielu... A Jakie jest wasze zdanie? ;)

Gość Swanson
Słuchałem jednak muzyka trance jest też odłamem muzyki elektronicznej...powtarzające się dźwięki elektryczne i łupanie...oczywiście istnieje ambitna muzyka elektroniczna ja nie mówię ze nie..ale nie taka jak leci w radiu czy na Dyskotekach !

Gość Swanson
No wiadomo napisalem że na disco i imprezach to normalka! ;) ale mi chodzi o słuchanie muzyki !...delektowanie się nią ;)

Gość gość
Z niekomercyjnej muzyki to polecam świetny polski kawałek: Miloman - Where is my Stomach Muza ma moc a swoją drogą to ciekaw jestem czy to już grają na dyskotekach bo to nowość...?

Gość gość
świetna nuta ! dlatego w większości słucham muzykę techno nie komercyjną