Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolyndara

załamana brakiem pracy

Polecane posty

szukam pracy dodatkowej......i ciągle porazki:/ już mnie to tak wkurwia ,że nie mam na nic dla siebie :( pojebana Polska , nienawidzę tego kraju ....jak chuj. próbowałam cos przez internet ..jakieś strony...klikanie w ankiety ..pisanie artykułów ale to banana oszukańców samych.

www-job.pl napisałam artykuł tekstowy ..podobał się moim znajomym ale odrzucili. próbowałam tez się rejestrować na ciao coś tam ..o tych ankietach...dałam dużo ogłoszeń o korkach ..pisze tez prace maturalne :/ cisza...czytam fora o tym wypełnianiu ankiet , pisaniu tekstów na strony...i dochodzę do wniosku ,że tylko nie liczni coś z tego mają:/

sama załóż stronę i pisz na nią teksty !!! nie masz pojęcia ile na tym można zarobić, i jest to najlepszy zarobek z najlepszych - czyli PASYWNY !!!

czytałaś kiedyś wyborczą ? tam też nie ma profesjonalistów :p na portalach typu onet , gazeta.pl to w większości stdenciaki piszą.

Gość sprobuj tutaj..zarejestruj sie
i zarabiaj..na poczatku to nie sa duze sumki ale zawsze cos masz http://fortunacash.us.ms/ w razie czego sluze pomoca:-)

Gość nadal będę głodna
Nie czytałam wszystkiego ale doczytałam, że jesteś ze wschodniej części Polski oraz, że piszesz prace maturalne itd. Widzisz, mam bardzo podobnie. Również jestem z tych rejonów i również zajmuję się czymś podobnym. Myślę, że po prostu źle szukasz. Sama jeszcze nigdy nie szukałam dodatkowej pracy. Z reguły to inni przychodzą z tym do mnie. Piszę różne prace, wykładam korepetycje, wypełniam pity oraz dodatkowo pracuję od czasu do czasu w centrum konferencyjno-bankietowym. Zareklamuj się kiedyś wśród znajomych. Ta droga jest łatwiejsza i skuteczniejsza. Każdy znajomy ma jeszcze innych znajomych, rodzinę a każdemu coś potrzeba.

Gość sprobuj tutaj..zarejestruj sie
nie naciagnie klikasz na banery i dostajesz kase lub punkty paypack:-) na poczatek zarobisz do 100zl..ale po kilku miesiacach jak kogos zaprosisz mozesz miec jak ja do 200$