Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikarzap

TIPSY musicie to zobaczyć

Polecane posty

nie zawsze tipsy musza oznaczc oblesne szpony :) mysle ze moje wygladaja jak najbardziej naturalnie :) przynajmniej te krotkie ;)

znam tez osoby co nosza taki krotkie i to ze względu iż swoich prawie nie mają;p hehe ;) bardzo ladnie robisz lecz staraj sie bardziej klasyczne subtelne ozdoby robić ;) takie eleganckie a nie bombki ;)

ja osobiscie tez kiedys bylam zwolenniczka naturalnych :) odkad jednak robie sama paznokcie to przekonalam sie ze tipsy nie sa takie zle :)

Gość ale ładne:):):)
TYLKO jak to dalekoooooooooooooooo od Krakowa 😭 Osobiście podobają mi się krótsze i w kształcie migdałków - nie znalazłam ich tu ale nie ma chyba z tym problemu:) Staranna robota;)

z migdalkami mam wiekszy problem, nie jest to taka latwa sprawa, przynajmniej dla mnie . Mam jednak nadzieje ze dojde do wprawy :)

Gość Niemodne tipsy, niemodny
kształt, niemodny frencz i jeszcze te borzydliwe 'ozdóbki' :O Masz się czym chwalić :O

Gość a ja sądzę...
A mnie się podobają niektóre wzorki. Jak na Twoje początki robisz ładnie, a z czasem dojdziesz do wprawy:) Ostatnio koleżanka mówiła, że idzie do dziewczyny co robi paznokcie od roku. Jak zobaczyłam jej tipsy to na jej miejscu chodziłabym w rękawiczkach lub wszystko spiłowała:|

Gość jghjg
nie wszystkie mi sie podobaja ale niektore naprawde bardzo ladne

Gość Miśka56
Śliczne są:):):)

Gość Takia siobie
Niemodne tipsy, niemodny- jak mozna napisać że frencz jest nie modny... ZAWSZE JEST MODNY!