Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bomi:)

7 tydzień upławy w kolorze kawy z mlekiem!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny. mam problem. jestem w 7 tygodnu ciąży a od dwoch dni mam upławy w kolorze kawy z mlekiem. zadzwoniłam do sojego gina a on mi kazał brac nystatyne bo powiedział że to pewnie infekcja. dodam że biorę luteinę na podtrzymanie 2* wieczorem i rano. we wtrek byłam na usg i widziałam bij ąe serduszko dzidzi. boje sie czy to nie ocś poważniejszego bo za pierwszym razem poroniłam (tyle że miałam puste jajo płodowe ) Pomóżcie czy któraś z Was miała te ztak??????

Gość no nie wiem..................
lepiej zmień gina, fakt może to wyglądać na grzybicze upławy ale ten kolor kawa z mlekiem to jak lekkie plamienie z grzybiczym upławem

przed ciążą miałam skłonności do infeksci dlatego teraz zastanawim się czyto może być infekcja czy jednak powinnam sie martwić????

jak się dalej bezowocnie będziesz martwić to pewnie dziecka długo nie ponosisz DO LEKARZA MARSZ!!! co nie pamietasz jakie miałas infekcyjne upławy ? ze były białe albo żółte a nie kawowe ? nie bądz śmieszna i nie wypisuj głupot na forum i nie czekaj na jeszcze głupsze odpowiedzi tylko od dłuższego czasu powinnaś już siedzieć u lekarza jak chcesz dziecko nie wiem jak można byc tak nieodpowiedzialnym !

grzybicze upławy mają lekie zabarwieni kawy z mlekiem więc mi nie pisz o dpowiedzilności!

a jakbym sienie martwila to bym nie pisala na forum. nie chce robić paniki pytam tylko grzecznie

leć do lekarza, a nie konsultuj się wirtualnie. Chociaż gdyby (odpukać!) cos było nie tak, to tylko właśnie luteina i odpoczynek może pomóc. Nic innego nie dałoby się zrobić na tym etapie, ale konsultacja moim zdaniem jest konieczna

grzybicze upławy sa białe serowate a nie kawowe ! zresztą jak jesteś taka mądra to po co to pytanie było w końcu wiesz jakie sa !!