Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z okresem

PROBLEM Z MIESIĄCZKAMI... PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość problem z okresem

Za 2 miesiace kończę 18 lat , pierwszy okres dostałam w wieku 15 lat. Cykle nigdy nie były regularne... Przeliczylam ile dni trwały cykle od czerwca do dzis. Od 29 czerwca do 27 lipca -czyli 29 dni wiec spoko.potem od 28 lipca do 7 wrzesnia!! - w sierpniu w ogole nie dostałam okresu - cykl trwał 42 dni I od 8 wrzesnia do dziś nie dostałam okresu... czyli cykl trwa juz 40 dni... nie wiem kiedy dostane okres. Dodam ze pierwszy dzien okresu jest dla mnie koszmarem, bardzo mnie boli w dole brzycha, do tego mam biegunkę i chce mi sie wymiotować... Co mi jest? to raczej nie jest normalne. Czy ktoś mi coś doradzi?

Ja mam regularna miesiacze, a silne bole brzucha ( zastrzyki na szpitalu zazwyczaj pomagaja), wymioty i biegunka to normalne. Przynajmniej u mnie. Wogole slyszalam ze wszystkie kobiety podczas miesiaczki maja biegunke.

Gość emisse
ja rowniez mam biegunke i brzuch mnie strasznie boli. a raz 3 miesiace nie mialam okresu.. Proponuje wybrac sie do gin.

Gość zgadzamsie z tym co pisze tuta

Gość Gaaaaaabi2309
ja również mam nieregularne cykle, pierwszy dzień okresu to wycięcie z życia... byłam z tym u lekarza i okazało sie że mam torbiele na jajniku i to wszystko przez to... przepisał mi leki, na regulacje, na te bóle i póki co jest dobrze... więc nie czekaj na nic tylko idz z tym do lekarza!!!!

Gość a teraz ja napisze o sobie ze
akurat ja mam innego rodzaju problem.skonczylam niedawno 40 lat.w 2008 roku mialam operacje usuniecia otorbielonego jajnika.mialam wtedy 38 lat.po tej operacji mialam bardzo regularne miesiaczki.przed,bylo roznie.zaznacze ze nie rodzilam i nie wspolzyje.i tu zaczyna sie moj problem.od niedawna miesiaczki mam co 17 dni.lekow nie biore zadnych.co moze byc tak czestych miesiaczek?