Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luckystrike

Przespałam się z przyrodnim bratem!!!

Polecane posty

Gość luckystrike

Przespałam sie ze swoim bratem.Zawsze mi sie podobal odkad razem z mamą zamieszkałyśmy z nim i jego ojcem. Co prawda jest to brat z poprzedniego małżenstwa mojego ojczyma ale nie zmienia to faktu iż to zrobiliśmy. Wczoraj w domu byla imprezka, rodzice wyjechali na weekend, troche popilismy ze znajomymi. Gdy wszyscy wyszli zaczelo sie. Siedzialam na blacie w kuchni i palilam papierosa, on podszedl zeby wziac macha, dotknal mnie czule w reke po czym mnie pocalowal. Dluo i namietnie sie calowalismy, zaczal mnie dotykac, zdjal mi bluzke i wzial na rece. Zaniosl mnie do salonu na kanape,na poczatku troche sie opieralam ale coraz bardziej mnie podniecal, zaczelismy sie rozbierac, piescic. Bylo fantastycznie, kochalismy sie szybko i gwaltownie, jak zwierzeta, nigdy jeszcze nie bylo mi tak dobrze. Skonczyl na podloge. Dzis rano przyszedl do mojego pokoju i znow to zrobilismy. Wiem ze nie powinnismy ale to jest silniejsze od nas, oboje jestesmy dorosli, mam 23 lata, on jest 3 lata starszy. Nie rozmawialismy o tym co bedzie dalej. Mam wyrzuty sumienia

Gość xdfdghfhsfxgdfghfh
Nic sie nie stalo, nie ejstescie spokrewnieni. Od kiedy mieszkacie z nim i jego ojcem?

Gość luckystrike
Od około 2 lat

Gość luckystrike
wlasnie nie wiem, maja slub cywilny tylko

Gość luckystrike
ale ja nosze inne nazwisko

Gość kafkiaaa
miło się czytało:)

Gość luckystrike
ale ja mam inne nazwisko, czy to kazirodztwo?

Gość kefetreriurksza
aż przykro słychać? jaki on jej brat przyrodni? przyrodni byłby, gdyby mieli jedną matkę lub ojca, brat przyszywany, co najwyżej. Kazirodztwo? buhahahahah , uśmiałam się.

Gość kefetreriurksza
kazirodztwo to zachowanie seksualne w stosunku do osoby blisko spokrewnionej.a tu pokrewieństwa nie ma żadnego.

Gość bzykajcie się dalej
Przecież seks to samo zdrowie :D

Gość luckystrike
ufff, odetchnelam z ulga, nie wiem skad mi sie wzielo to kazirodztwo, zaćmiło mnie przez te wszystkie emoje. Dzieki za otwarcie oczu

Gość NimfaBed
Środkowy paluchu - stopka 10/10 Posikałam się ze śmiechu!

Gość Bua hahahahah 10 /10

to jest kaziroctwo i to jest calkowicie nie normalne brat z sis nie wazne po ktorym ojcu 😄😄😄 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Bua hahahahah 10 /10 napisał:

to jest kaziroctwo i to jest calkowicie nie normalne brat z sis nie wazne po ktorym ojcu 😄😄😄 

Ja własną siostre nieraz po kryjomu rucham jak śpi i jest ok a ze mam małego to sie nie budzi. Boje sie jedynie ze kiedyś sie zorientuje co sie dzieje