Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobiciekkkkkkkk

czy jest tu ktos kto sie zna na informatyce, komputerach. jedno pytanie mam..

Polecane posty

Gość corobiciekkkkkkkk

???

Gość uryrtrur
Słuchamy cierpliwie ...

Gość corobiciekkkkkkkk
chcialam zrobic porzadek w komputerze, pousuwac zbedne programy, ale gdy wchodze do panelu sterowania, do: dodaj lub usun programy, nie wyswietlaja sie tam zadne programy.. kiedys sie wyswietlaly a teraz nie, putka... czemu? w takim razie jak innym sposobem moge usunac programy???

Gość moze poczekaj az sie wczytaja
? jak masz zawalony dysk, kompowi moze zajac jakies 5 minut jak nie wiecej pokazanie wszystkiego : O

Gość uryrtrur
Może nie masz już ani jednego programu w systemie ... ;-) Start > wszystkie programy > wybierasz program do usunięcia i hasło "Uninstall". Jeśli takiej możliwości nie będzie, to polecam jakiś "specjalistyczny" program do usuwania zbędnego softu.

Gość uryrtrur
Możesz również wyrzucić cały katalog z programem : Dysk C > Program Files > usuń konkretny folder. W Windowsie i tak zostają śmieci po programach, czy odinstalujesz je z Panelu Sterowania, czy też za pomocą polecenia Uninstall, więc wywalając cały katalog wyjdzie w zasadzie na jedno i to samo.

Gość mkmkl
Zainstaluj sobie programik "revo uninstaller" i usun nim to co chcesz. Oprocz samego programu usuwa on jego pozostalosci w innych miejscach na dysku, np. w rejestrze

Gość corobiciekkkkkkkk
ja to jestem beztalencie w tej dziedzinie.. ;d dziekuje za odp ;] wszystkie trafne i przydatne. ;)