Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEŻE!!

Nie wierze w to co słysze!! PILNE!!

Polecane posty

Gość NIE WIEŻE!!

Słyszeliście? Kościół zapowiedział że jeśli sejm nie zakaże in-vitro to nałoży na nich ekskomunike!!! I w końcu widać kto w Polsce rządzi...

Gość FiLafka
a co jest eks komunikat?? coś z komuną? :O ;/

Gość NIE WIEŻE!!
Ekskomunika oznacza nałożenie klątwy i wykluczenie z kościoła.

Gość NIE WIERZE!!
No chyba nie, nie jestem głucha, a ty jak nie masz nic mądego zeby pisać to idź stąd.

Gość podaj zrodlo bo inaczej
bedzie to tylko szczeniackie pomowienie 😴

Gość NIE WIERZE!!
Na TVP info mówili, nie chcecie to nie musicie wierzyc, mam to gdzies.

Bracia ! Polacy i przedstawiciele innych naród ! Nacjonalistyczno-klerykalna partia zwana PiS z Jarosłem Kaczyńskim na czele, próbuje odzyskać władzę, aby pogrążyć Polskę w ekonomicznym zacofaniu, ksenofobii i wprowadzić porządek polityczno-prawny oparty na ortodoksyjnym katolicyźmie. Nie pozwólcie na to ! Wybierzcie Polskę nowoczesną i pro-wolnościową dla wszystkich grup społecznych. Polskę która utrzyma obecne - całkiem niezłe - temo wzrostu gospodarczego. Głosujmy na PO.

Gość zalewam sie lzami glupoty
no i dobrze!! po chuj to in vitro tylko strata kasy , lepiej żeby ludzie brali z domów dziecka , przecież tam są małe istotki które też potrzebują miłosci!!!

Gość NIE WIERZE!!
Ja pierdole... same katolickie dewoty tu siedzą... a PO to też gówno a nie partia. TYLKO PSL

Bracia ! Módlmy się za naszą Ojczyznę, bo jest to okręt na którym płyniemy wszyscy, którzy w Polsce mieszkamy. Wierzący i nie wierzący, biali, żółci, czarni, hetero, bi, homo, obywatele polscy i obcokrajowcy. Módlcie się nawet jeżeli jesteście ateistami. I w imię postępu społeczno-gospodarczego głosujmy na PO.

Gość NIE WIERZE!!
Ja pierdole... a wy chociaz wiece co to in vitro?? wy za to nie bedziecie placic idiotki, tylko osoby ktore sie w ten sposob zaplodnia...

A co do in vitro, to jestem zdania że powinno być legalne i powszechnie dostępne. Jestem jednak przeciwko refundowaniu in vitro przez NFZ z uwagi na wysokie koszty tego zabiegu, a jednocześnie kruchy stan budżetu Ministerstwa Zdrowia.

Gość NIE WIERZE!!
Ale kto mówi o refundacji? A kościół jest przeciw bo musi czyms postraszyc swoje "owieczki" ... Ja jestem zdania ze panstwo nic nie powinno zakazywac tylko czuwac zeby wszystko bylo robione z glowa. tak samo konkubinaty homoseksualne powinny byc legalne, bo malzenstwa to moze przesada.

Oczywiście. To tak samo jak z lekami. Jest ich dostępnych na polskim rynku wiele, ale tylko nieliczne są refundowane przez NFZ. Kościół jest przeciwko ponieważ uważa że zapłodnienie może się odbywać jedynie drogą naturalną. Tzn. facet wsadza kutasa do cipy, spuszcza się i jest dziecko. Oczywiście to musi być kutas faceta i cipa kobiety którzy są po ślubie kościelnym.