Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkmkl

Mamuski - zacznijcie wychowywac swoje dzieciory!!!

Polecane posty

Gość mkmkl

Stoi przede w kolejce do kasy baba z 4 dzieci. Te sie przepychaja na maksa, jeden chce wziac gume, a ze ja jestem przeszkodza w dostaniu sie do nich, to calym cialem na mnie napiera i sie pcha, matka ciagle mowi "myszko, co chcesz, chcesz to", nie reaguje na te przepychanki, czy wyscie ocipialy??:O Myslicie, ze wychowanie dzieci polega na dawaniu jesc i pic?:O

Gość zlośliwa ania
zaraz cie tu zjada:D

Gość black devil girl
trzeba bylo to powiedziec tej matce tam w sklepie. No ale Ty pewnie jak wiekszosc tu tylko przed monitorem potrafisz byc mocna w gebie co??

Gość mkmkl
oczywiscie, ze powiedzialam glosno do bachora "mowi sie przepraszam", ale nie bede teraz kazdej mamusce uswiadamiac, ze powinna wychowywac swoja trzodke:O

Gość black devil girl
na ciebie tez matka wołała "bachor"??

Gość olllllloni
rzeczywiscie matka troche nierozgarnieta, ale ty kultura tez nie grzeszysz, jak to bylo z twoja matka?....

Gość matka 4 dzieci
mogłaś powiedzieć mamie że dzieci cię popychają i sobie tego nie życzysz:) akurat robienie zakupów z maluchami jest olbrzymim stresem nie tylko dla dzieci:P

Gość a ja na swoim
Ja akurat autorce przyznaję rację. Wiele dzieciaków teraz nawet "dzień dobry " nie umie powiedzieć! A takie coś niestety- wynosi się z domu.

Gość matka 4 dzieci
no jakby ktoś powiedział do mnie proszę pilnować swojego bachora to dałabym mu z liścia jak nic:D dzieci zresztą wiedzą jaką jestem lwicą i unikają same takich nieporozumień;)

Gość black devil girl
heh mi się zdarza, że nieznajome mi dzieci mówią dzień dobry

Gość mkmkl
to dałabym mu z liścia jak nic i dostalabys z podwojnego liscia za to:D Mnie nikt nie musial nazywac "bachorem", bo moja matka mnie wychowywala i wiedzialam co wolno, a co nie:O Wychowanie nie polega na tym, ze dajemy dzieciom jesc, ubieramy je i pozwalamy im robic co chca. Ta kobieta za pare lat sama sie przekona, ze jej "wychowanie": obroci sie przeciwko niej.

Gość MyF.Face
Autorko masz racje! :O Niektóre gnojki przesadzają... Ostatnio wyszłam na spacer z psem przed blok, obok był plac zabaw, a na nim 6/8 letnie bachory wyzywające sie od szmat, kurw, padały teksty "twoja stara...", "twoja matka to dziwka". Było to dla mnie codziennym widokiem i jak zwykle tylko stałam i sie gapiłam, nagle jeden gnojek do mnie krzyczy "a Ty co sie kurwa szmato gapisz? Spierdalaj!" Brak słów...

Gość matka 4 dzieci
ja sobie żartowałam :D bo najstarsza moja pociecha ma 26 lat :D:D:D:D ale i tak bym z liścia przyłożyła :D

Gość a ja na swoim
Ale kto tu mówi że trzeba powiedzieć matce o jej dziecku "bachor" ? Koleżanka tylko stwierdza fakt że dziś dzieci(większość) są po prostu nie wychowane. I każdy to przyzna. Mało 10-latków klnie jak szewc? Albo popala fajki? Także jak tu oczekiwać zwykłych zwrotów grzecznościowych...

Gość black devil girl
Mnie nikt nie musial nazywac "bachorem", bo moja matka mnie wychowywala i wiedzialam co wolno, a co nie faktycznie, tak cie wychowałą, że nie znasz poprawnego słownictwa. Mówi się dziecko a nie bachor. Czy ty wogóle wiesz kto to jest bachor??

Gość a ja na swoim
I znowu się będą teraz czepiać kogoś kto rację ma... Black Devil girl albo sama jesteś dzieckiem albo jeszcze rzadne nie powiedziało ci spierdalaj kurwo jebana,

Gość a ja na swoim
nie mówię że obcym ludziom, ale znajomym rodziców jednak wypada powiedziec

Gość mało tego...
Wiele matek w ogóle nie interesuje się co się dzieje z ich dziećmi. Puszczą je na dwór, powiedzą "bądź grzeczny/a" i myślą, że wszystko będzie cacy. Wczoraj moja mama darła się z balkonu, żeby nie zaczepiały naprawdę wielkiego psa, do tego bezpańskiego. Ganiały go z jakimiś patykami. Ciekawe czy gdyby pies ugryzł jakiegoś dzieciaka mamuśki miałyby do kogoś pretensje...

Gość a ja na swoim
No tak... Ale jakoś jak rodzice Ci kupowali to czy tamto to pewnie nie powiedziałaś "po co mi kupują-to ich kasa a nie moja"

Gość black devil girl
dzieckiem nie jestem. Widocznie nie muszą do mnie mówić takim słownictwem. DOstaje się to co się daje w zamian:)

Gość a ja na swoim
A dziecko ma obowiązek słuchać rodziców, "więc wiesz..."

Gość onimio
zgadzam się - dzieci są niewychowane a matki polki coraz głupsze:O w sklepach ręce mi nieraz opadają i niejednej takiej mamusi mam ochote coś powiedzieć ale lepiej się nie odzywać bo 1)albo wytnie z liścia 2)jak grochem o ściane - szkoda słów bo zapatrzone w tą swoją dzidzie która szaleje w sklepie i zrzuca z półek co popadnie:O nie wspomne już o ym co nieraz na ulicach widać, idzie taka, gada z psiapsióła przez telefon a dziecko 2 metry za nią...a niech gówniarzowi przyjdzie ochota wyskoczyć na ulicę i w razie wypadku oczywiście wina kierowcy bo Matka Polka oczywiście święta i bez winy A jak już widze takie 2 letnie utuczone jak prosiak wypisz wymaluj utuczona mamusia to nóż mi się prawie w kieszeni otwiera. Do więzienia takie powinni zamykać co dzieci jak prosiaki tuczą:O Mam taką sąsiadkę - córka jej ma chyba 3 lata a wygląda na conajmniej 5, oczu jej zza tych tłustych policzków w ogóle już nie widać a szyja gdzieś zniknęła w czeluściach tłuszczu a mumusia dzidzie non stop na spacer w wózku wozi i karmi czekoladkami:O może ze 2 razy widziałam jak to dziecko na własnych nogach szło.

Gość a ja na swoim
a Tobie kazali robić coś niewłaściwego? To być może z patologii pochodzisz, to by wiele tłumaczyło.

Gość pattti -cja
a było kopa zapalić gnojowi w piszczela aż by się gironami z bólu nakrył

Gość ijjiji
no ja też mam z tym problem że jestem niewychowany - bo nie byłem chowany...ale mam to zapisane w gwiazdach bo urodziłem się 3 listopada; http://astroportal.pl/index.php?page=urodzeni-3-listopada "Trzeba dodać, że musi zwalczać w sobie daleko więcej odruchów ujemny, aniżeli człowiek przeciętny..."

Gość a ja bylam swiadkiem
w szkole prywatnej jak jakaś jebnieta mamuśka mówiła do ledwie zatrudnionej nauczycielki w kl 1 szk podst-"niech ja tylko zobacze nie takie swiadectwo na koniec roku....idę do kuratorium wtedy!"-nauczycielka wybałuszyla oczy!

Gość a ja na swoim
Acha czyli wg ciebie chodzenie do kościoła to coś aż tak durnego? :) no to sory... nie mam nic do dodania :)

Gość fjufjufju
pozwole sobie zauwazyc iz nie tylko matki wychowuja bachory!!! wiec kieruj to tez do panow!!!

Gość a ja na swoim
No tak, tu się akurat zgodzę. Autorko poprawka nie Mamuśki, tylko Rodzice