Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZranionaIoszukana

On miał być idealny...

Polecane posty

Gość monikammmm
wg mnie nie wygląda zbyt obiecująco ten nagły brak zainteresowania Twoją osóbką ...

Gość też zraniona
wiem co czujesz, jestem w takim samym stanie ... i co z tego, ze swoim bólem zostaniesz sama

Gość ZranionaIoszukana
zaczekam aż on się odezwie... w końcu to facet, jeśli mu zalezy - odezwie sie... jeśli nie... no to wszystko jasne... ale to tak boli... po co mi mówił to wszystko wtedy? Teraz tylko boli bardziej...

Gość juz mezatkaa
ajj glupio robisz. on facet, a ty baba a nie ciota. jak wolisz, mecz sie.

Gość ja miala identycznie
i wiesz co mi facet potem pwoiedzia jak sie spotkalismy po kilki miesiacach od jego znikniecia? ze nie byl gotowy na zwiazek... moze to ten sam ;d z jakiego woj. jestes ?

Gość ZranionaIoszukana
małopolskie

Gość mi tez po paru mc powiedzial
ze nie jest gotowy na zwiazek!!! tez poznalam go w necie! jak ma na imie? moj marcin

Gość najbardziej rozwałiło mnie
to rozumienie sie bez słow przez gg :D

nie no to ja jestem x innego wojewodztwa. ale doskonale cie rozumiem , to przez co przechodzisz bo nam tez bylo wspaniale razem az pewnegodnia cisza, poprostu cisza i zero odzewu...i dalam sobie spokoj ale niestety po kilku miesiacach sie odezwal jak gdyby nigy nic....i jestesmy kolezenstwem teraz , widujemy sie co kilka tygodni..... nie wracamy do przeszlosci

Gość ZranionaIoszukana
fakt, rozumienie bez słów na gg - brzmi kuriozalnie :P ale bardziej miałam na myśli, że na żywo rozumieliśmy się bez słow... było tak cudownie... po spotkaniach pisał, ze jest mną zafascynowany... widać, jaka fascynacja...

Gość też zraniona
myślę, ze jednak chociaż na koniec trzeba zachowa trochę godności by nie straci już więcej, nie , nie odzywaj się, jeśli mu zależy to zadzwoni. Czekanie będzie bolało, ale podobno czas leczy rany- ja na to liczę, chociaż dzisiaj wyję z bólu

doszlo miedzy wami do czegos ? moze on tylko patrzyl na ciebie pod wzgledem fizycznym i seksualnym.....

i proponuje tak jak kolezana wyzej, nie odzywaj sie. miej silna wole i powiedz sobie nie. Pokaz mu ze bez nego swiat sie nie konczy....dobrze ci radze.... z wlasnego doswiadczenia. owszem bedzie bolalo bardzo...ale czas lecyz rany i leczy z chorego uczucia ;/

Gość ZranionaIoszukana
tylko całusy i przytulanie... Na pożegnanie pocałował mnie w czoło... dla mnie facet, który całuje w czoło darzy jakimś tam uczuciem kobietę... chodziliśmy za rękę po mieście... to też by coś znaczyło... a teraz milczy:( kurwa mać...

i ty tez milcz. ile macie lat ?

Gość ZranionaIoszukana
ja 21 on 24

ok;) naprawde nie warto sie przed nim ponizac, czekaj na jego ruch jezeli jakikolwiek zrobi..a gwarantuje ci ze zrobi, moze nie teraz czy za tydzien, dwa..moze to trwac nawet kilka miesiacy ale zrobi jakis krok....przypomni o sobie ;(

Gość też zraniona
myślę, że wiek nie ma znaczenia. Boli tak samo. Tak samo cierpisz, to samo czujesz i mimo wszystko wciąż patrzysz na ten cholerny telefon, że może jednak.... Ale wytrzymamy, ukradkiem obetrzemy łzy, zejdziemy do rodziny i... udajemy że jest OK, a w środku- pustaka.

Gość ZranionaIoszukana
Drugi dzień chodzę zapłakana... on milczy... kurwa :(