Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujący miłości

Gdzie są takie dziewczyny

Polecane posty

Gość ..Majka
poszukujący miłości tak sadzisz ze warto szukac.. a co z porazkami ....?? ehh.. trudne to wszystko.

Gość aniołeczek:)
zreszta za stara juz jestem;) moje serduszko nie wytrzymaloby kolejnego ciosu:P

Gość poszukujący miłości
Aniołeczek, podobnie Tobie odpowiem: myślę, że trzeba próbować do skutku, a niepowodzenia traktować, jako źródło siły do przezwyciężania kolejnych problemów. Aż w końcu będzie to ten jedyny związek.

Gość ..Majka
Z tym zwroceniem uwagi , nie ma problemu.. tylko najgorsze jest to ze trzeba trafic na wlasciwa osobe a ja mam pecha..

Gość ..Majka
..stracilam nadzieje ze poukladam moj swiat.. moze tak ma byc....??

Gość poszukujący miłości
Majka, też myślę, że mam pecha, ale uważam, że myślenie o tym niczego nie zmienia, trudne to wszystko, owszem, ale, jak to kiedyś na jakiejś pocztówce widziałem: "Drzewo nie smagane wiatrem nigdy nie wyrośnie silne i zdrowe". To w temacie odniesienia się do Twojego pytania, co z porażkami:)

Poszukujacy milosci ja wiem ze tak powinnam to traktowac, ale gorzej wprowadzic w zycie...im wiecej porazek, tym bardziej czlowiek przestaje wierzyc ze jeszcze cos dobrego w zyciu go spotka

Gość poszukujący miłości
Nie, nie tak ma być... na pewno... a ile Ty masz lat? P.S. Wiem, że się kobiet o wiek nie pyta..., wybacz;)

Poszukujacy ile masz lat???? moge wiedziec????;)

Gość ..Majka
Pieknie napisales o tym drzewie.. skad wiesz ze od dziecka kocham drzewa i sa moim ulubionym tematem w pracach.. dziwne ;)

Gość poszukujący miłości
Majka, nie wiem, ale to również myślę, możemy uznać za dobrą monetę, tego, że jest jeszcze dużo wartościowych osób, które potrafią głęboko odczuwać i rozumieć się choćby z daleka, jednocześnie mając niebanalne zainteresowanie, jak choćby te drzewa, o których wspominasz.

Gość ..Majka
Tak zwykle slysze ze mam niebanalne pasje w zyciu.. tylko problem moja wrazliwosc najlepiej wrzucic do kosza.. jak ja siebie za to NIE LUBIE!!

Gość poszukujący miłości
Nie mów, tak Majka, są ludzie, dla których, to co Ty chcesz wyrzucić do kosza, inni chcieliby za wszelką cenę odnaleźć i byłby to dla nich skarb najcenniejszy chyba. Sama siebie powinnaś też zaakceptować a już na pewno nie nienawidzieć:) Wydaje mi się, że jesteś jeszcze młodą osobą(?) I Twoja wrażliwość stanowi ogromną wartość.

Gość 123445667
Mysle, ze spotkacie partnerow ktorzy was pokochaja - jest wiele osob takich jak wy. Ja mam troche gorzej, nie wiem tak mi sie wydaje. Jestem bardzo wrazliwa, uczuciowa itd. I tez marze o zwiazku opartym na milosci, zakochaniu, glebowkiej relacji, ale... partnerskiej. Niestety faceci szukajacy takiej kobiety maja inna wizje zwiazku niz ja - rodzina, dzieci, domek z ogordkiem. A mnie to w ogole nie pociaga:(

Gość autorze ile masz lat??

Gość ..Majka
Wiesz tez tak kiedys myslalam ze ktos to doceni.... ale chyba ludzie sa nastawieni na inne rzeczy i inne charaktery, zimna wyrachowana, egoistyczna.. jak to wszystko nie pasuje do mnie, no NIE.

Gość ..Majka
autorze ile masz lat?? a jakie to ma znaczenie???? Tematem jest ; *Gdzie są takie dziewczyny*

Gość 123445667
Bo to chodzi oto, aby sie dobrac miedzy soba. Osob wrazliwych, ktore marza o rodzinie, dzieciach jest wbrew pozora duzo. Ale gdzie znalezc powaznie myslacego faceta, ktorych nie chcialaby mnie zakmnac w domu i pieluchach:(

Gość poszukujący miłości
Majka, w każdym razie - co chyba zauważyłem - nie możesz się poddawać, jeśli chodzi o to w co sama wierzysz. Zmiana charakteru na zimny i wyrachowany nie pomoże wręcz przeciwnie, może uczynić Ciebie nieszczęśliwą i niewrażliwą na uczucia innych. A przecież nam chodzi o coś odwrotnego:) Wiem, że jestem dla Ciebie tylko internetowym głosem, ale uwierz, że są jeszcze ludzie pragnącym, jak Ty - ciepła i uczucia. Choćby ja tego pragnę. Także nie powinnaś nigdy rezygnować z marzeń i oczekiwań. P.S. Wszystkim którzy mnie pytają wiek odpowiadam - 24 lata

Gość poszukujący miłości
Gdzie? Nie wiem, skąd jesteś, ale tam na pewno jest przynajmniej taka jedna - Ty:)

Gość 123445667
Niestety czasami uczucia to za malo:(

Gość poszukujący miłości
123445667, na pewno masz rację, chociaż wydaje mi się czasami, że jest dużo osób, które mówią o wrażliwości i o założeniu rodziny, ale ich życie pokazuje, że niekoniecznie się z tym utożsamiają, a osób, które żyją takimi głębszymi wartościami, jest jednak nieco mniej. Co nie znaczy, ze ich nie ma. Od siebie mogę dodać, że prywatnie też raczej chciałbym założyć rodzinę, mieć żonę, i "babrać" się z nią w pieluchach. Nie przeszkadzało by mi to...;)

Gość ..Majka
poszukujący miłości Pewnie Masz racje ale ja od pewnego czasu przestalam wierzyc ze moje marzenia a mam ich bardzo duzo zrealizuja sie.. Cieplo i uczucia, TAK bardzo mi teo brakuje

Gość poszukujący miłości
Majka, mi też tego brakuje, ale chciałbym Ci powiedzieć, że na pewno cierpliwość w poszukiwaniach popłaci. Nieco skoryguję swoją własną myśl - jeśli nie w pobliżu zamieszkania, to być może znacznie dalej, ale jest gdzieś taka osoba, która myśli, podobnie, jak my, czuje i z którą moglibyśmy się zestarzeć, najtrudniejsze, to się odnaleźć i spotkać:)

Gość ..Majka
poszukujacy milosci *Od siebie mogę dodać, że prywatnie też raczej chciałbym założyć rodzinę, mieć żonę, i "babrać" się z nią w pieluchach. Nie przeszkadzało by mi to...* To ja tak tez od serduszka mojego dodam ze bardzo Tobie zycze wspanialej, czulej, wrazliwej dziewczyny, Ty tez nie jestes banalna osoba i szukaj wytrwale, pewnie warto ;)

Gość ..Majka
Tak najtrudniejsze to sie spotkac.. to fakt ;)

Gość poszukujący miłości
Na pewno warto... i więcej optymizmu jeszcze trochę, chciałbym z tych Twoich wiadomości wyczytać, bo czuję, że nie jest go tam zbyt wiele teraz... a nie chciałbym, żebyś była smutna:) Wręcz przeciwnie, chciałbym żebyś miała w sobie dużo siły i wytrwałości w realizacji swoich marzeń. Nawet te najbardziej nieprawdopodobne potrafią się spełniać. Wiem coś o tym.

Gość poszukujący miłości
Na stole stały cztery świeczki: Pierwsza rzekła nagle : "jestem dobrem" - ludzie już mnie nie potrzebują, wiec mogę zgasnąć. Druga świeczka dodała : "jestem sprawiedliwością" , dziś nikt mnie już nie potrzebuje!" obie świeczki zgasły.. Trzecia,zasmucona rzekła : "jestem miłością" - na mnie ludzie mają coraz mniej czasu,wiec i ja zgasnę.." trzy świeczki zgasły". Do pokoju weszła młoda kobieta i ze smutkiem popatrzyła na zgaszone świeczki. Czwarta świeczka odpowiedziała : "nie martw się, jestem nadzieją, póki ja istnieje wszystko można zacząć od nowa..". Znalazłem gdzieś w sieci...

Gość poszukujący miłości
Majka, jak chcesz, to mogę Ci podać maila, jak byś kiedyś chciała napisać coś..

Gość ..Majka
Dobrze mnie odbierasz mam dzisiaj, dosyc przykry dzien, jutro nowy.. A smutek, tak bardzo lubie sie usmiechac i Wiesz kazdy mi to mowi ze jest mi z tym do twarzy. Tylko problem tam w srodku, wesolo nie jest duzo rozdarcia. cierpliwosc, no tak czasami warto wrocic do siebie..