Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kurusiowa

Plamienia Czy to ciąża?

Polecane posty

Witam mam miesiaczki nie regularne spuznia mi sie znow kilka dni mam wypryski na twarzy poza tym mialam bialy sluz dalej mam a nawet podchodzacy do lekko zoltego???bola mnie piersi czy tak jest przed okresem czy ciaza? I chce mi sie wiecej jesc

Masz syndrom napięcia przed miesiączkowego,to normalne objawy.Mnie to na ciąze nie wygląda,tym bardziej,że miesiączkujesz nie regularnie...Ale jak przez dwa tyg.nic się nie pojawi to zrób test.

No wlasnie najgorsze sa te nie regularne miesiaczki zaraz mysle ze jestem w ciazy a tym bardziej dokladnie nie mozna okreslic dni plodnych.a moj ginekolog powiedzial ze nie przepisze mi anty bo sie roztyje dziwne Boli mnie na dole jak na miesiaczke i nie mam :(

A jeszcze najgorsze ze nie pamietam dokladnie kiedy skonczylam ostatnia miesiaczke bo nie zapisalam sobie :( i poce sie jakos dziwnie w nocy mam cisnienie podniesione czasami

To na pewno masz stan napięcia.Nie martw się,bo to jeszcze bardziej może przyczynić się do opóźnienia.A jak nie znasz dokładnej daty,to są testy które wykrywają ciąże już po dwóch dniach od zapłodnienia,ich koszt to ok.12zł.

Imam dziwnie podniesione cisnienie jakos poce sie wiecej :( boje sie ale zabespieczalismy sie jak to mozliwe :(

Gość jeśli ginekolog powiedział
że po anty sie roztyjesz, to zmień ginekologa. Używam od kilku lat i ważę 45kg. Nie tyje się od tabletek tylko od żarcia :)

Gość jeśli ginekolog powiedział
poza tym piszesz o jakichś plamieniach. Plami się krwią a nie upławami :)

Krwią plami się ja zawsze mam przed miesiaczka biale uplawy puzniej przeksztalcaja sie w krew!ale mialam jakies zolte jeszcze dziwne martwie sie i wiecej sie poce

Gość Łahahahaha
p-Ó-źniej 👄

Gość pewnie się zaraziłeś jakimś
dziewczyno ile ty masz lat, że bierzesz się za seks nie mając pojęcia kiedy masz dni płodne i na dokładkę nie zapisujesz kiedy była ostatnia miesiączka. Gumek pewnie też nie uzywasz, bo twój misio nie lubi????

Uzywam gumek!zapisuje ale ostatnio zapomnialam w tamtym miesiacu!mam duzo stresu nerwow moze przez to a napewno spuznia mi sie okres!mam nie regularne miesiaczki bylam u ginola nie okreslil mi dni plodnych bo ciezko mam roznie spuznione miesiaczki raz wiecej dni raz krocej :(

skoro uzywasz gumek to skąd niby ciąża???

Nie wiem moze panikuje zbyt ale ostatnio uzylismy starej gumki lezala moze z 3 miesiace i nie wiem czy moglo sie z nia stac cos ze nie dobra juz byla nie wiem :( mam bole jak na miesiaczke brzuch mam nadety jak nie wiem i jeszcze poce sie na dodatek jakos dziwnie :( a na majtkach mam tylko plamy ale nie od krwi ale przezroczyste

Gość Łahahahaha
Oh Ty uparciuchu... jesteś niereformowalna :) pÓźniej, pÓźniej, pÓźniej, pÓźniej, pÓźniej, pÓźniej, pÓźniej- zapisz i zawieść nad łóżkiem :) dobrze, że "krócej" piszesz poprawnie. 🌼

pocenie się nie jest objawem ciąży!!!! Proponuję zmienić ginekologa i poważnie porozmawiać z nim na temat tego jak się zabezpieczać przed niechcianą ciążą, bo widzę, że zielona zupełnie jesteś w tym temacie :)

Niedługo to Ty będziesz miała tą ciąże, ale urojoną.Dlaczego jeszcze nie zrobiłaś testu?

Zielona moze nie jestem ale panikuje moze nie potrzebnie! ale juz jestem taka panikara wiem ze mam spoznione miesiaczki kilka dni sie spozni ja juz mysle ze jestem w ciazy ale to nie mozliwe jest! No musze chyba do innego ginekologa sie wybrac! Dal mi kalendarzyk mialam przez caly rok zapisywac swoje miesiaczki zapelnilam caly pojde po okresie i niech mi pomoze jakos zeby miesiaczka byla regularna i kiedy dni mam plodne bo sama nie wiem :(

Na uregulowanie miesiączki,to właśnie są tabletki antykoncepcyjne:21 dni bierzesz a 7 dni przerwy właśnie na miesiączkę.Zmień lekarza.