Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforia19

co myślicie o ...?

Polecane posty

Gość euforia19

co pomyślelibyście sobie o 19letniej dziewczynie, która nigdy się nie całowała??

Gość ..Majka
A wszystkie musza sie calowac w wieku 14lat??

Gość euforia19
no tak tylko , że to nie chodzi o to ze ja nie miałam okazji. Okazje były i to nawet ostatnio..ale ja się tego tak strasznie boje ze zawsze zwiewam jak juz nadzejdzie ta chwila..kiedys nie intersowalam sie chlopaki a teraz wstydze sie przyznac ze sie nigdy nie calowalam.. Juz nawet mam koszmary z tego powodu..mam nadzieje ze kiedys bede sie z tego tylko smiala..

Gość mapetittttoo
Popij sobie na sylwestra idz z kolezanka na rynek ,tam znajdziesz na 100% kogos z kim bedziesz mogla sie ciumknac;)plusy tego sa takie ze bedziesz lekko wypita wiec nie bedzie takiej tremy a nie bedzie jej tym bardziej ze bedziesz wiedziala,ze juz tego kogos nie spotkasz a bedziesz miala to za soba;) Ja tak zrobilam,co prawda "niechcacy" ale dobrze wyszlo;). od tamtego pierwszego pocalunku caluje sie tylko z kims kogo kocham a bylo to juz dawno.A tez mialam takie obawy jak ty ale po tym 1 razie zupelnie znikly. Albo wersja druga:jesli sie w kims bardzo zakochasz to nie bedzie strachu tylko chec zeby sie pocalowac;)

Gość euforia19
no najbardziej tego, ze mnie chlopak wysmiejie..jak sobie rozmawiam z moimi kolegami to oni sie smieja z takich cnotek co sie chlopakow boja..oni nawet ni podejrzewaja ze sie nie calowalam bo chyba raczej niormalna jestem..ja sama nie wiem dlaczego tak sie stalo.. ostatnio nawet poszlam z kolezankami do klubu..no i jakis koles sie do mnie przystaawila..no i tak sobie mysle ze zrobie to teraz..no i nawet specjalnie wypiłam jeszcze troche na odwage..no ale jednak nie dalam rady..i naszczecie bo to przeciez byloby glupie :/

Gość euforia19
mapetittooo .juz nie raz tak probowalam..z wyrwaniem chlopaka to ja nie mam problemu..ale gorzej jak juz dojdzie do calowania..to nie wiem..nie wiem jak bardzo musialabym sie spic..chyba nie ma takiej skali..chyba rzeczywsicie musze zaczekac az trafi sie ktos do kogo naprawde bede cos czula..mam nadzieje ze przed 30 sie uda :D

Nie ma się czego bać. Jesli nabierzesz choć trochę wiecej pewności siebie i się rozluźnisz to facet się nawet nie kapnie, że to Twój pierwszy raz. :D

Gość euforia19
rozluznic sie raczej bedzie trudno :D to raczej odpada..jestem pewna ze sie kapnie dlatego wczesniej wolalabym mu powidziec..dobry pomysl czy nie bardzo??

Bez sensu. Ja bym nie mówiła choć to żaden wstyd. Tak zrobiłam za moim pierwszym razem. Ściemniłam, że juz się kiedyś całowałam, do dziś nie wiem po co to zrobiłam, może nie chciałam dać facetowi satysfakcji, że to on jest tym pierwszym... No i się udało. To się ma we krwi ;)

Gość euforia19
no mam taka nadzieje..ale jak narazie to jest moja jakas ogromna fobia..az sama dziwie sie ze sie takimi rzeczami przejmuje..jak jakas glupia szesntastka..no ale cóż tak bywa :D ja mam nadzieje ze do konca roku to juz bede to miala za soba bo im bede starsza tym bedzie trudniej :)

Gość euforia19
skoro do tej pory nie zrobilam to i teraz raczej tez nie zrobie :) tak mi sie przynajmnie wydaje..myslisz ze moge o tym powiedziec swoim kolezankom?? bo zawsze jak mamy takie babskie rozmowy to ja wymyslam jakies nieziemskie historie.. az sama sie czasem dziwie jaka jestem kreatywna :D nawet moje najlepsze przyjaciolki nie wiedza ze sie jeszcze nie calowalam..byc moze cos podejrzewaja..ale ja im tego nigdy wprost nie powiedzialam...

Chyba to samo, co o takiej, która ma lat 14/16/20 a jeszcze nigdy się nie całowała :) Generalnie nic nadzwyczajnego ani złego :)

Gość natiii09
ja sie pierwszy raz calowalam jak milam prawie 19 lat...i nie zaluje zetyle czekalam, a moj chlopak byl z tego zadowolony jak mu powiedzialam, bylo to widac ;)

Autorko - zakldama ze seksu tez nie uprawialas (a moze chodzi tylko o calowanie;-) ) pytam - bo chce zwrocic uwage ze nikt nie jest w stanie stwierdzic ile druga osoba ma doswiadczenia w calowaniu;-) w seksie to juz latwiej sie zorientowac;-)