Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdmhdfdfd;ld;df

Czy,wy kobiety lubicie facetów z napletkami?

Polecane posty

Gość hdmhdfdfd;ld;df
Dlaczego?

Gość ojejciuuuuu
Tak :) bez napletka jakis taki...nieladny :classic_cool:

Gość ojejciuuuuu
po 1 : facet moze sobie w kazdej chwili sam ulzyc po 2 dla mnie jest po prostu ladniejszy bez zadnych blizn, taki ''komplenty'' po 3 : przyjemnie jest go zlapac i ruszac w gore i w dol :D to tyle dziekue 🖐️

Gość wszystkie pyty sa ohydne
z wygladu, trza zamknac oczy i oddac sie wrazeniom tylko zmyslowym, estetyki w huju zero:)

Gość hdmhdfdfd;ld;df
A twój nie ma napletka ?

A mi bardziej podoba sie bez i o wiele higieniczniej , i czysciej. Przyjemnosc taka sama, a jak dla mnie to nawet ladniej wyglada.

Gość hdmhdfdfd;ld;df
A ile ma lat dawno się obrzezał?

i nie zgadzam sie , ze nie ma estetyki, czy z napletkiem czy bez fiutki sa ladne, to zalezy jak patrzysz, ale mi sie podobaja.

Gość widocznie nie lubią żydów
i muzułmanów bo ci się głównie obrzezują. argument higieniczny jest mniej więcej taki jak z jedzeniem wieprzowiny.. znowu ci żydzi i muzułmanie. W dzisiejszych czasach woda jest w kranie :P a swoją droga to ktoś mający między udami taką wielką mięsną dziurę w której rozwijają się bakterie to nie powinien mówić o higienie :classic_cool:

Gość hdmhdfdfd;ld;df
A ma tą głowke na zewnatrz?

Gość sceptykkkkkkkkkkkkkkk
Ale czy to nie boli pozniej taki odsloniety? Przeciez to kurwa jest bolesne. Pewnei przykleja mu sie do gaci pozniej albo nie wiem. Taki flak bez oslony. To musi bolec.

Gość ojejciuuuuu
komus chyba wycieli wbrew jego woli napleta i teraz tu wojuje? w usa i kanadzie odchodzi sie od obrzezania. i bardzo dobrze.

Gość hdmhdfdfd;ld;df
Syn wasz obrzezany ,czy będzie obrzezany?

Gość hdmhdfdfd;ld;df
Syn wasz będzie obrzezany,czy jest obrzezany?

Gość jej syn pewnie nazywa
się Mustafa :classic_cool:

I co to pracie caly czas wystaje nie tylko podczas wzwodu? Jak mozan sie kurwa tak okaleczyc? Przeciez ta skora chroni jakos, po cos ona jest.

nie wazne czy zyd czy muzulmanin, czy amerykanin, czy inny. ja jestem za obrzezanie, wyznanie nie ma tu nic do tego. To moje osobiste zdanie ,ze wole bez napletka , bo dla mnie to czysciej. wiele razy obwinia sie facetow o to ze nie dbaja nie myja, a my kobietki tez czesto chorujemy, wiec dzecydowanie tak, czysciej i ladniej bez napletka. widzialam takie i takie, coz kazdy ma wybor, a poza tym jak kochasz to nic nie przeszkadza no nie ?

Ale jak to kurwa wyglada, ktos mi wyjasni? Jak ja sobie naciagne ta skore i myje to troche boli. A ten z obrzezanym penisem ma tak zawsze?

no nie mustafa , nie nie , syn byl obrzezany jak mial 4 lata, po ierwszej operacji stulejki , jaka przeszedl jak mial rok, gdy mi potem po 3 latach powiedzieli , ze znowu trzeba , to zdecydowalam , ze koniec meczarni i tyle ,wiec skonczylo sie na obrzezaniu, i skonczyly sie zapalenia i bolesci.

Gość hdmhdfdfd;ld;df
ale ma żóładz na zewnatrz?

co do zycia i mycia, i majtania sie miedzy nogami, to kwestia przyzwyczajenia , tak mysle, obrzezani sie skarza sie na to, ale wydaje mi sie ,ze przez ten brak napletka to oni ciagle chodza troche nabuzowani , a mowi sie , ze taki maja ognisty temperament......chyba to jakos dziala i podnieca ciagle jak on odsloniety , nie wiem tak mysle , nigdy sie nie pytalam

Jak zwykle na ten temat najwięcej mają do powiedzenia kobiety. Pilnujcie lepiej same swojej cipy, a nie wyjeżdżacie ze stereotypowymi argumentami za obrzezanymi.

To on jest arabem?