Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdmhdfdfd;ld;df

Czy,wy kobiety lubicie facetów z napletkami?

Polecane posty

Gość hdmhdfdfd;ld;df
bez napletkow kobiety wola

Gość ciagnely wasze babki,matki
myjcie sie smierdziele to nie beda mialy laski problemow z napletem!:D

Gość tylko i wylacznie bez napletwk
Tylko i wylacznie bez napletkow. Moj facet taki ma (Polak, nie zaden arab czy zyd) i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa. Penisy z napletkiem sa obrzydliwe.

Gość Beata49
Mam 49 lat a na plaży nudystów często podglądali mnie młodzi chłopcy, zawsze staram się być zadbana, niestety mam wystające bardzo mocno wargi sromowe, kilku chłopców na plaży patrząc na mnie w ukryciu onanizowało się tak bardzo, że bałam się że pourywają sobie napletki. Pomyślałam sobie wtedy że, kobieta po 40 stce też może być atrakcyjna

Gość Adam 43
Moja żona miała ten sam kompleks, ma bardzo małe piersi w zasadzie ma tylko same sutki. Ma bardzo filigranową urodę i 170 cm wzrostu, więc wygląda jak nastoletnia dziewczynka. Na ostatnich wakacjach byliśmy w Chorwacji, żona była 8 miesiącu ciąży ale byliśmy w miejscowości na granicy plaży dla naturystów. Udało mi się ją namówić aby pójść na plażę dla naturystów. Moja żona najpierw z pewnymi oporami rozebrała się całkiem do naga. Na drugi dzień zrobiła sobie makijaż, ciemne przydymione powieki, duże kolczyki w uszach i bransoletki na rękach i na stopach i na dodatek ubrała sobie szpilki i tak poszliśmy na deptak wzdłuż plaży dla naturystów. Nie było faceta, który by się nie odwrócił za nią a była w 8-mym miesiącu ciąży i miała piersi tylko z samymi brodawkami. Żona mówiła mi, że widziała chłopców, którzy ją podglądają kiedy była na tarasie całkiem nago i musiała się zakryć bo, kilku chłopców tak się onanizowało, że bała się że pourywają sobie z jej powodu napletki na siusiakach.

Gość justiiiiiiii89
szczerze, to bardzo mnie ciekawi jak to jest z obrzezanym, bo sporo się na ten temat naczytałam i kobiety bardzo sobie chwalą takie penisy u facetów mnie też się takie podobają... ciekawe jak działają??:)

Gość blondja
tez jestem ciekawa:D obrzezanego tylko oglądałam i dotykalam kolegi no ale nic wiecej... ciekawy bardzo i taki inny moze ktos cos opowie o takim:)

Gość gość
mało chyba jest krótkich, ja mam napletek niezasłaniający żołedzi