Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tadd

Czy ona odwzajemni moje uczucie?

Polecane posty

Gość Tadd

Witajcie ludzie, spotkałem się kilka razy z taką dziewczyną, i jestem zauroczony :) Ostatnio jak się widzieliśmy patrzyliśmy sobie w oczy i wgl było super, Tylko jest jeden problem na koniec jak żegnaliśmy się chciałem ją pocałować ona chyba też chciała ale ja stchórzyłem :/ Teraz to ciągle z nią na gg pisze i smsy, i ciągle komplementy, że mi się podoba i wgl, ona też mi odpisuje, że tęskni i chce mnie przytulić :) Ale jak myślicie czy mam u niej szanse? Dodam, że jak do tąd widziałem się z nią 2 razy w życiu :/ Trochę mało, jak myślicie czy kino to będzie dobre posunięcie na następne spotkanie?? Kupić jakiegoś kwiatka czy coś? P.S ona ma 14 ja 17 :D

Gość buterfly17
kino to swietny pomysl ;) wydaje mi sie ze masz u niej szanse,w iec dzialaj ;)

Będzie dobrze;) Ja tez tchórzyłam, gdy mój obecny chłopak chciał mnie pierwszy raz pocałować. Nie wiedziałam co i jak... ;D Ale w końcu się udało:) Myślę, ze kino to dobry pomysł. Kwatki też. Staraj się, niech widzi, że Ci zależy. Powodzenie;)

Gość Lilluś Evangeline**
tak odwzajemnia, razem z silnym uczuciem do Hanny Montany ;)

Gość następnym razem pod koniec
pocałuj ją w policzek, bliżej ust niż ucha ;) niby przyjacielskie, ale jednak coś znaczy :P I nie śmiejcie się z chłopaka, wbrew pozorom starsi ludzie też mają takie problemy :P

To, że ktoś jest jeszcze bardzo młody, nie znaczy że uwielbia hannę montanę. A jeśli nawet, to co? Ja znam dziewczynę która ma 19 lat i to ogląda.