Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refrefre

Nagła niechęć do papierosów, dlaczego?

Polecane posty

Gość refrefre

Paliłam nałogowo ponad rok. Wcześniej sobie tylko podpalałam. Nie palę już 2 tygodnie, i w ogóle mnie nie ciągnie do tego :O Na samą myśl o papierosie jest mi niedobrze :O Nie chciałam rzucić, po prostu gdy skończyła mi się paczka jakiś dzień, dwa później odechciało mi się palić. Brałam już pod uwagę ciążę, ale zabezpieczam się tabletkami anty więc to przecież nie możliwe (chyba?).

Gość a wyjmowałaś karte z dekodera?
na bank ciąża:)

Gość łodżizassss
bendom młode

Gość refrefre
A ja nie zmieniłam na gorsze :( już kiedyś miałam tak, że nie paliłam tydzień czy dwa bo próbowałam rzucić ale zawsze kupowałam bo strasznie mnie do nich ciągnęło. Teraz na samą myśl jest mi niedobrze. Dziwne to.. ale przecież to nie może być ciąża. Biorę tabletki, fakt, że raz zamiast o 17 wzięłam dopiero o 14 na drugi dzień, ale chyba to nie byłby powód?

Gość kololoweee
gratuluje przyszła mamusiu :D

Gość jhvhgfchfjknmjk
mnie odrzucilo od fajek jak zaszlam w ciaze:P gratulejszon:P

Gość KASIULA NR 2
Mnie też kiedyś odrzuciło od papierosów,parę dni później dowiedziałam się że jestem w ciąży:) Organizm sam odrzucił:)

Gość refrefre
Minęły od tego czasu 2 tygodnie. Ogólnie dobrze się czuję, fakt, że czasami jest mi niedobrze ale ja zawsze miałam problemy z żołądkiem. Jutro biorę ostatnią tabletkę z opakowania i w środę mam dostać okres.

Gość refrefre
teraz to już nie zasnę :O w sumie nie zawaliłby mi się świat, ale zaczęłam studiować mój wymarzony kierunek :( (mam 21 lat).

Gość ty sie ciesz dziewczyno!
gorszy od fajek to jest alkocholizm i cpunstwo.

Gość refrefre
A może lepiej jak zaczekam do środy? Bo jak nie dostanę okresu tzn że faktycznie jestem w ciąży. Chociaż słyszałam o przypadkach, że mimo okresu były kobiety w ciąży. Nie wiem co robić 😭

Gość refrefre
jutro nie dam rady bo mam na 8 zajęcia na uczelni. Zrobię w poniedziałek. Ale mimo wszystko wmawiam sobie, że po prostu przeszła mi ochota na papierosy i już.. :O

Gość refrefre
a jeżeli jestem w ciąży to nie zaszkodzę dziecku tymi tabletkami anty które cały czas biorę? :O

tabsy maja to do siebie ze w przypadku ciazy podtrzymuja ja wiec nie szkodza. nastaw sie lepiej psychicznie ze to ciaza to pozniej bedziej najwyzej mile rozczarowana:)

Gość refrefre
Próbuję się tak nastawić ale nie wychodzi mi.. 2 tygodnie to jeszcze za mało na jakieś objawy prawda?

Gość jenk
no oprócz niechęci do papierosów :-)

Gość niepewna92
ja tez mam okropny problem. Paliłam papierosy i piłam kawe nałogowo (kawa szła mi hektolitrami i to parzona po 3-5 łyżeczek ) stosuje przy tym tabletki antykoncepcyjne naraya plus to dopiero pierwszy miesiąc kiedy je biore a w dodatku zaczęłam je brac od drugiego dnia miesiączki i miałam jedno spóźnienie zamiast o 21 wzielam bodajże o 2 w nocy. od dwóch/ trzech dni jestm okropnie wyczulona na zapachy - przeszkadają mi, zmiana nastroju i rano miałam takie dziwne uczucie w zoladku podobne do mdlosci i przede wszystkim NIE MAM OCHOTY NA KAWE !!! ANI NA FAJKI .... pomocy co robic :(

Gość niepewna92
i chciałam jeszcze dodac ze mam straszny brak apetytu :( a potrafiłam trochę zjeść pomimo ze mam 1.72 wzrostu i 68 kg wagi