Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewyrabiajaca

SMUTNO MI!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pijanapowietrzem
mi tez smutno

Gość ruda gniewna8477384
mi tez.jestem z patologicznej rodziny i mam fobie spoleczna.a tobie czemu smutno>?

Gość pijanapowietrzem
ja tez mam patologiczna rodzine,ale ostatnio bardzo samotna sie czuje.a autorka nie wiem...

Gość fenicjanka300
wczoraj rzucił mnie chłopak. nic nie wskazywało na taki finał, więc jestem w szoku. nie mogę sobie znaleźć miejsca. cały dzień nie podniosłam się z łóżka i nie jestem w stanie jeść. mam nadzieję, że mi przejdzie za nim nie zagłodzę się na śmierć. dalej go kocham.

Gość pijanapowietrzem
bo dziwne,zebys po 1 dniu doszla do siebie...musisz ochlonac...

Gość pijanapowietrzem
ja w ogole nie mam chlopaka i male szanse sa bym w ogole go miala,jak narazie przegrywam zycie

Gość ruda gniewna8477384
a ja w ogole nie mam chlopaka i nic sie nie zapowiada bym miala miec.moze to i dobrze, jeden klopot z bani.ale fajnie chyba jest sie miec do kogo przytulic...

Gość ruda gniewna8477384
haha pijana powietrzem patrz dokladnie to samo prawie napisalysmy:D

Gość pijanapowietrzem
ruda choc lesbijkami zostraniemy:D

Gość pijanapowietrzem
wlasnie jakos potracilam swoich znajomych,na wlasne zyczenie,czy tez nie,nie mam bo ciezko go znalesc

Gość fenicjanka300
jest cudownie, ale nieporównywalnie gorzej jest, kiedy ta osoba Cię zostawi! kiedy uświadamiasz sobie, że on Ciebie już nie będzie przytulał, że może nawet go nie zobaczysz. kiedy nie miałam nikogo to narzekałam, że jestem sama. potem (z nim) było fajnie, ale miałam niedosyt, bo raczej rzadko się widzieliśmy. to trwało ponad pół roku. dokładnie tego dnia, kiedy chciałam poważnie z nim porozmawiać o naszym związku on mi wyjechał z czymś takim. podejrzewałam, że na tym spotkaniu może być kwas, ale nie chciałam wierzyć w taki obrót spraw. teraz dalej mam takie momenty, kiedy w to zwyczajnie nie wierzę, ale jak do mnie dociera, to już tylko ryczę. potem w kółko fb, jakieś forum, film... i tak cały dzień przepierdolony...

Gość ruda gniewna8477384
ja sie chyba anwet na less nie nadaje:( przykro mi i tule was w myslach mocno, pomodle sie za was, t0 moze glupio brzmi, ale mnie jakos pomaga maolditwa.modlitwa i sen - to najlepsze.no i papierosy.

Gość pijanapowietrzem
rozumiem cie,ale jak mial cie zostawic lepiej sie stalo,ze to zrobil teraz a nie np za 2 lata

Gość Marek Wawa
Jestem w stanie dawac Tobie co miesiac 3000zl.

Gość ruda gniewna8477384
jutro moze nie, ale za rok o tej porze moze bedziesz szczesliwa.jesli sie nie zabijesz.jak popelnisz samobojstwo wszystko przepadnie.nie rob tego siostro

Gość ruda gniewna8477384
marek ty sobie zartujesz z nas a to jest malo smieszne, dziewczyny z tego co widze potrzebuja milosci a nie kasy

Gość Marek Wawa
ruda, a kto powiedzial, ze ja milosci, wsparcia i milo spedzonych chwil nie zapewnie?

Gość ruda gniewna8477384
ja nie mam odwagi chodzic do szkoly, widze i czuje jak sie wszyscy ze mnie nabijaja;/i robie sie taka mala,to paskudne uczucie, czuje ze twarz mi czerwienieje i boje sie ze zaraz sie wywale.drza mi rece jak menelowi, boli brzuch.to samo jest na ulicy.nie moge na siebie patrzec , odwracam wzrok jak widze siebie w witrynach odbita.

Gość Marek Wawa
masz fobie spoleczna

Gość pijanapowietrzem
Marek zapewnisz i do tego osty seks;D

Gość ruda gniewna8477384
Marku, to byloby wspaniale, ale dopiero teraz o tym napisales, a wczesniej tylko o pieniadzach.i co tak o za nic chcesz dawac komus obcemu pieniadze>?

Gość Marek Wawa
Angelika dasz rade :)

ja mam ogromna nadwage i jak patrze na kolezanki ktore sa szczuple to mam ochote je pobic :/ albo jak ktoras mowi ze idzie sobie kupic buty czy ze kupila sobie cos itd. ja musze liczyc kazda zlotowke na chleb. w tym roku nie place ubezpieczenia na uczelni bo nie bede miala co jesc :(