Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda_zielono_ona

Dziwne zachowanie koleżanki

Polecane posty

Gość Ruda_zielono_ona

Witam wszystkich. Na wakacjach poznałam pewną dziewczynę . Dość szybko znalazłyśmy wspólny język i zaczęłyśmy się razem trzymać. Dzięki niej poznałam wiele nowych osób i od tej pory spędzamy ze sobą mnóstwo czasu.Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie dziwne zachowanie koleżanki względem mojej osoby. Zauważyłam bowiem, że Justyna za wszelką cenę próbuje się do mnie zbliżyć. Nie znamy się aż tak bardzo, a ona non stop do mnie dzwoni, chce się spotykać, prawi komplementy. To miłe, ale momentami czuję, że jest zbyt bezpośrednia i natrętna. Do tego dochodzi głębokie patrzenie w oczy, uśmiechy, niby przypadkowe dotykanie mojej twarzy, włosów, szyi...Zupełnie nie wiem, co o tym myśleć. Nigdy nie byłam blisko z żadną dziewczyną, jestem heteroseksualna i zakochana w swoim chłopaku, ale od kiedy zaczęła się tak zachowywać, nie mogę przestać o niej myśleć. Wczoraj był u mnie mój chłopak, kochaliśmy się, ale ja cały czas byłam myślami w innym świecie. Przy Justynie. Seks z Kamilem po raz pierwszy w życiu przestał mnie cieszyć. Nie wiem, co o tym myśleć. Jeszcze Justyna zaprasza mnie jutro do kina...ech...chyba zwariuję z podniecenia.

Gość Ruda_zielono_ona
Co o tym sądzicie ?

Gość Ruda_zielono_ona
Nie lubię konkurencji w łóżku, więc chcę tylko we dwoje. Jestem bi.