Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złą kobietą jestem

Przespałam się z mężem kuzynki.

Polecane posty

Gość złą kobietą jestem

Przespałam się z mężem kuzynki. Zawsze mi się podobał, kiedyś wybrał ją, byli razem, wzięli ślub, ja wzięłam ślub ze swoim mężem miesiąc po nich. Teraz jestem w trakcie rozwodu. Tak się stało że on (mąż kuzynki) był w moim mieście i chciał u mnie przenocować. Zgodziłam się. Nie miałam żadnych planów względem niego. To on zainicjował, ja nawet powiedziałam że nie powinniśmy, parę sekund milczeliśmy bez ruchu i znowu zaczął mnie całować- więc uważam że była to świadoma decyzja. Ja praktycznie jestem wolną osobą, gdyby to nie był mąż mojej kuzynki to nie widziałabym problemu (kiedy mnie zdradził mąż nie obwiniałam tej kobiety tylko jego. Nie chciałabym żeby sprawa wyszła na jaw, nie chcę się też z nim wiązać, ale gdyby tak się stało że trafiłby znów do mojej sypialni to bym go nie wygoniła. Było mi z nim bardzo dobrze i nie ukrywam, chciałabym więcej. Pasuje mi układ kochanki, nie potrzebuję faceta na stałe w domu. Z zewnątrz wyglądają na bardzo udaną parę, ale chyba jednak coś jest nie tak skoro stało się to co się stało. Pół roku temu urodziło im się dziecko, może tu jest pies pogrzebany. Chciałabym wiedzieć co on myśli ale jest weekend więc nie będę do niego dzwonić ani pisać smsów bo zapewne są razem. Chciałam się wygadać, możecie mnie obrzucić błotem.

Gość ty to jezdes...
zwykła sucz jestes i tyla :)

ale po co obrzucac blotem od razu;-) ja uwzam ze seks to jest obopolna decyzja - to on zdradzil a nie Ty;-) ty mowisz ze Ci uklad pasuje jedyne co powinnas wziac pod uwage - to ze z kuzynka koniec - nigdy Ci tego nie przebaczy (jesli sie przyjaznilyscie) a ona sie dowie - poza tym to Twoj wybor: seks z jej mezem czy jej przyjazn??

Gość ty to jezdes...
sucz to jest duporuchaczka dla zaspokojnenia swojego dupaczka LOL

Gość ffhfdfddfhf
Wiesz ogólnie masz rację że jesteś wolna i możesz robic co chcesz ale w rodzinie? Chyba że jesteście daleko i nie lubisz jej, bo inaczej nie mogę tego zrozumieć. Gdyby facet mnie zdradził - obwiniałabym jego, ale gdyby mnie zdradził z siostrą to wykreśliłabym ją chyba z życia na zawsze. Mieszać możesz ale zastanów sie czy robić to we własnej rodzinie? Będziecie sie widywać na uroczystościach.

"sucz to jest duporuchaczka dla zaspokojnenia swojego d**aczka LOL" jak dla mnie to kazda zamezna kobieta pod te definicje podchodzi;-)

""Dzi**a, wstrętna dzi**a" Kroll" wyluuuuuuzuk skarbie;-)

Gość mama z De
nie chce Cie osądzac ale pasuje Ci rola lochanki ale znajdz sobie faceta ktorego zona nie jest twoja kuzynka zdardzacie ja w tej chwili oboje on jako maz ty jako kuzynka ... jak kiedys wjdzie na jaw to cala rodzina cie zlinczuje...

"Będziecie sie widywać na uroczystościach" niekoniecznie - to zalezy jak kto do tego podchodzi - nie w kazdej rodzinie sie wspolne tradycje biesiadowania z kuzynami

Masz odwagę - powiedz jej. Współczuje twojemu mężowi i twojej kuzynce. Uczciwi ludzie zawsze trafiają na ścierwo.

Gość miszekkkk
sorry ale dla mnie taki zwierz jak ty to powinien zaraz po wykluciu zostać z utylizowany jak mozna byc tak perfidnym i swojej rodzinie cos takiego robic masakra w dodatku maja jeszcze male dziecko to ze on to zacząl to wiadomo ze i o nim chujowo swiadczy ale ty tez tego chcialas nie dziwie sie ze twoj mąz zostawil taką kurwe w swojej rodzinie kur...estwo szerzyc masakra

dobrze się określiłaś zła kobieta z ciebie winę oczywiście ponosicie obydwoje

Stalingrad - nadal nieladie ;-) a fe z takimi cytatami! "nie chce Cie osądzac ale pasuje Ci rola lochanki ale znajdz sobie faceta ktorego zona nie jest twoja kuzynka zdardzacie ja w tej chwili oboje on jako maz ty jako kuzynka ... jak kiedys wjdzie na jaw to cala rodzina cie zlinczuje" tylko jej maz ja zdradza zakladajac ze rozumiemy zdrade w sposob tradycyjny (seks na wylacznosc) a z rodzina przyslowie glosi "ze dobrze wychodzi sie na zdjeciu", wyboru musisz dokonac sama aczkolwiek juz sie mleko wylalo - teraz to kwestia czy chcesz to kontynuowac i w jakim zakresie

Gość Kim 30
Chyba dobrze, że żadna kuzynka nie ma faceta w moim guście ... :P

Mąż kuzynki powinien być dla niej kuzynem, jak mąż siostry bratem. Nie chodzi o geny, ale więź emocjonalną.

ocho - zaczelo sie linczowanie ;-) "sorry ale dla mnie taki zwierz jak ty to powinien zaraz po wykluciu zostać z utylizowany jak mozna byc tak perfidnym i swojej rodzinie cos takiego robic" nie dla kazdego rodzina znaczy wartosc najwyzsza;-) " w dodatku maja jeszcze male dziecko to ze on to zacząl to wiadomo ze i o nim ch*jowo swiadczy ale ty tez tego chcialas nie dziwie sie ze twoj mąz zostawil taką k**we " sprawa rozwodu nie ma tu nic do tego ;-) i autorka nie napisala ze to ja maz zostawil tylko ze sie rozwodzi;-) i po co mieszac do tego profesje, najstarsza na swiecie;-), skoro autorka nic nie wspominala czym sie zajmuje i z czego utrzymuje ;-) "w swojej rodzinie kur...estwo szerzyc masakra" to tylko seks;-)

Jak się jest takim dnem, które sypia z członkiem swojej rodziny, to współczuje. Powiedz jej o tym, niech biedaczka wie kogo ma w najbliższej rodzinie.

"Dla mnie to jest kazirodztwo" ty chyba nie wiesz co to jest kazirodztwo jednak;-)) odsylam do zrodla;-)

"Mąż kuzynki powinien być dla niej kuzynem, jak mąż siostry bratem. Nie chodzi o geny, ale więź emocjonalną" staje sie twoja fanka powoli - a dokladniej twoich sloganow;-) jasne, a narzeczony powinien przyjezdzac zawsze na bialym koniu z czerwona roza w zebach;-)

Jeśli uważasz za normalne zdradę małżeńską, to współczuje tobie i życzę, żeby kiedyś mąż ciebie zdradzał.

Gość Kim 30
Stalingrad - idąc Twoim tropem, to wszyscy jesteśmy rodziną ... w końcu wszyscy pochodzimy od Adama i Ewy .. :O Nie przesadzajmy .. ja nawet kuzynki widzę raz na kilka lat, a gdzie ich mężów...

Gość hhfjhgcjnhcfhjn
zwykla zdzira i szmata z Ciebie autorko ,nie wiesz o tym ze faceci czy mezowie kolezanek przyjaciolek czy kuzynek to swietosc i ich sie nie tyka?

"Jak się jest takim dnem, które sypia z członkiem swojej rodziny, to współczuje" masz na mysli tego niewiernego meza jak sadze?;-) "Powiedz jej o tym, niech biedaczka wie kogo ma w najbliższej rodzinie" moze wiedziala dobrze za kogo za maz wychodzila