Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złą kobietą jestem

Przespałam się z mężem kuzynki.

Polecane posty

"Mąż kuzynki teoretycznie powinien być kuzynem, a nie kochankiem" askad takie madrosci plyna? ;-) teoretycznie to powinnam byla wygrac w totolotka;-)

"Jeśli uważasz za normalne zdradę małżeńską, to współczuje tobie i życzę, żeby kiedyś mąż ciebie zdradzał" aty znowu zaczynasz dyskusje z innego topicu - i blednie zakldasz ze mnie maz interesuje? ;-)

Gość Kim 30
Każdy ma wiele ról ... :P Każdy jest kuzynem, czy kuzynką kogoś tam ... :P

"nie wiesz o tym ze faceci czy mezowie kolezanek przyjaciolek czy kuzynek to swietosc i ich sie nie tyka?" aty nie wiesz ze sa ludzie kt mysla inaczej niz ty i maja inne zasady ;-)

dziewczyna źle zrobiła.... powinna się postawić na miejscu swojej kuzynki zanim przespała się z jej mężem....ale maż kuzynki widać tez jest niezłym ziółkiem wiec ponosi taka sama winę natomiast nie widzę tutaj kazirodztwa

Gość Kim 30
Stalingrad To najlepiej bzykajmy się we wszystkich kombinacjach. Jak w modzie na sukces." Zależy jak wyglądasz .. :P

"To najlepiej bzykajmy się we wszystkich kombinacjach" to sie bzykajcie;-) a skad pomysl i zwracanie sie per "my" ze ja jestem zainteresowana partycypacja w takim przedsiewzieciu? " Jak w modzie na sukces" o co chodzi zsukcesem? to znowu jakis film?

"ROR - zapewne żałujesz, że nie urodziłaś się jakieś 10.000 lat temu" jak zwykle sie mylisz co do mnie - ale to nie o mnie watek (przypominam) - ja niczego nie zaluje;-)

Gość hhfjhgcjnhcfhjn
RoR to moze jeszcze z wlasnym ojcem Twoim zdaniem tez nie "grzech" jak sie pojdzie do lozka co? widze jakis kurewski charakterek :P rozumiem jakies chwile uniesienia ,romans z zonatym ale w zyciu z mezem kuzynki badz kolezanki ot to i moje zdanie na ten temat

Gość miszekkkk
niech sie ze swoim ojcem przespi potem ze swoim synem męzem córki potem tom wiadomo moze i wnuczkowie będą przystojni kto to wie i tak jest dzwko co jej szkodzi

"Jak komuś odpowiada ranienie innych ludzi, trudno. Rodzą się ludzie i rodzą się zwierzęta" kazdy sam musi okreslic jakie ma granice i tolerancje - jestem przeciwna krzywdzeniu kogos - ale to nie zawsze ma miejsce w przyapdku zdrad (tradycyjnych) bo one sie nie biora znikad - w dobrym zwiazku partnerzy, jelsi tak ustala, to sie nie zdradzaja "Niestety człowiek tej sztuki nie opanował " czlowiek czlowiekowi nie jest rowny - niektorzy opanowali

Gość złą kobietą jestem
tylko że ja go chyba kocham

"RoR to moze jeszcze z wlasnym ojcem Twoim zdaniem tez nie "grzech" jak sie pojdzie do lozka co? widze jakis k**ewski charakterek " po co do tego mieszasz prostytucje i jeszcze jestes wulgarna/y, he? no po co?;-) kategoria grzechu jest mi obca wiec sie nie odniose do tego fragmentu o co Ty pytasz - czy mam ochote na kazirodztwo? zastanow sie o co pytasz i doprecyzuj? na temat ogolnego pojecia grzech sie nie wypowiem bo teologia mnie nie interesuje.. "rozumiem jakies chwile uniesienia ,romans z zonatym ale w zyciu z mezem kuzynki badz kolezanki ot to i moje zdanie na ten temat" i co z tego wynika ze ty nie mozesz tego zrozumiec (poza odmiennym od autorki systemem wrtosci), he?;-)

Niech przywrócą średniowieczną metodę. Niech zdradzający/ca ma na ramieniu znak, na przykład lilia, żeby porządna osoba mogła uniknąć nieszczęścia.

"niech sie ze swoim ojcem przespi potem ze swoim synem męzem córki potem tom wiadomo moze i wnuczkowie będą przystojni kto to wie i tak jest dzwko co jej szkodzi" no tak swiete oburzenie powstalo ;-) jest roznice miedzy kims niespokrewnionym a wlasnym synem - czy nie dostrzegacie?;-)

Może i dobrze, jak islam opanuje Europę. Najbardziej liberalni cieszą się z napływu muslimów. A muslimowie bądź co bądź mają jakieś zasady moralne.

" Niech przywrócą średniowieczną metodę. Niech zdradzający/ca ma na ramieniu znak, na przykład lilia, żeby porządna osoba mogła uniknąć nieszczęścia" i kto tu teskni za sredniowieczem? napisz list z zazaleniem do ...bozka ze ty chcesz sredniowiecze to be back;-) ;-) ;-) nie ma pojecia "porzadny" wszystko jest wzgleden - tak samo jak zdrada .

Gość Kim 30
"Kobieta brzydka łatwo cnotę zachować może." - Platon

samobojcy nie sluchaja osob postronnych zazwyczaj;-) to powiem ze niekompatabilnego partnera/rke sobie wybral

Gość porto
On jest w tym sporcie dobry, ty chetna - w czym dylemat?

Gość Kim 30
Stalingrad Jak człowiek popełni samobójstwo z powodu zdrady to też powiesz, że to nic takiego? Chyba niewiele wiesz o samobójcach ... :O

Gość 79
Zamiast bzykać męża kuzynki pomyśl o dziecku któremu rodzinę rozbijasz. Co z tego, że on chciał, i że Ci się podobało! Oni mają szansę dojść do porozumienia nawet jak kuzynka się dowie ale jak ty wpieprzysz się pomiędzy nich to biedne dziecko będzie wychowywać się bez taty.

79 - take it easy;-) "Zamiast bzykać męża kuzynki pomyśl o dziecku któremu rodzinę rozbijasz" to nie autorka jest odpowiedzialna za dziecko a jego rodzice - z czego tatus zdecydowal sie na pozamalzenski seks, to po pierwsze;-) "Co z tego, że on chciał, i że Ci się podobało! Oni mają szansę dojść do porozumienia nawet jak kuzynka się dowie ale jak ty wpieprzysz się pomiędzy nich to biedne dziecko będzie wychowywać się bez taty" nikt nie rozbije ani nie jest w stanie wejsc w relacje pomiedzy dwojgiem ludzi bez uprzedniego zaproszenie od jednej ze stron