Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert Redford

Pierwsza randka - kilka pytań

Polecane posty

Gość Robert Redford

1. Czy na przywitanie mam jej podać rękę czy tylko powiedzieć cześć. 2. Czy kwiatek to obowiązkowo? Jak już to musi to być bukiet róż, czy może być jeden malutki kwiatek? 3. Czy powinienem odebrać ją z domu, czy po prostu spotkać się w ustalonym miejscu? 4. Czy mogę wcześniej zakończyć spotkanie czy inicjatywa musi być z jej strony. 5. Czy wypadałoby zapłacić za taxi albo bilet jeśli nie zechce się odprowadzić. 6. Jak wyglądać ma pożegnanie? Wiem że nie będę się z nią całować na pierwszej randce ale czy np. mały całus w policzek może wyjść ode mnie czy raczej od niej jeśli zechce? Proszę o odpowiedzi bo naprawde nie mam fioletowego pojęcia jeśli chodzi o te sprawy, a nie chce strzelić gafy.

Gość jupikajej
1. to ona moze wyciagnac reke, ty sie nie pchaj, po prostu ladnie powiedz 'czesc' i obserwuj, czy ona sie nie zbliza zeby dac ci buziaka albo czy cie nie podaje reki przypadkiem. 2. kwiatek nieobowiazkowo. zwykle pod haslem "kwiatek" kryje sie jedna smetna roza. jak widze taka parke w miescie, to juz wiadomo, ze to pierwsza randka. albo caly bukiet, albo wcale. mowiac "bukiet' mam rowniez na mysli wszelka niedroga drobnice, typu stokrotki. 3. bez roznicy. jak ona woli, tak zrob. 4. wypadaloby, zeby to ona zadecydowala kiedy sie zbieracie do domu. 5. wypadaloby, ale w sumie niekoniecznie. na pewno trzeba to robic taktownie. czyli nie wciskac kasy na taxi w lape, bo wyglada to tak, ajkbys sie zegnal z dziwka. jesli juz taksowka, to wracacie razem, przy czym ona wysiada jako pierwsza, a ty pozniej jedziesz do siebie. 6. po przebiegu calej randki zorientujesz sie na ile mozesz sobie pozwolic. bezpieczniej nie pchac sie z lapami i calusami jesli nie jestes pewny, ze ona tez chce.