Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alekssiaa

Nie cierpię jej!! Nienawidze!!

Polecane posty

Gość Alekssiaa

Tej kretynki- bylej dziewczyny mojego chlopaka..Nie znosze takich jak ona! Zepsuła moje marzenia!! Cemu musiała sie przede mnapojawi w jego zyciu? Nie wytrzymam!

Gość dlugo jestescie razem?

Gość Alekssiaa
jestem z nim ponad rok, on z nia byl kilka miesiecy...pojawila sie w jego zyciu, rozochala, sypila z nim i...zdadzala jedoczesnie! To Go bardzo bolalo, dal sobie z tym rade, ale Mnie to boli, że przez te szmate ja czuje sie gorszcza mimo to, iż Mnie teraz kocha a nie ja! Nie widuje jej, nie znam a mysl o Niej Mnie tak bardzo wkur***!!

Hej! Ja miałem taką szmatę kiedyś przez półtora roku. Potem znalazłem znakomitą kobietę z która jestem ponad 3 lata. Na początku ona też miała takiemyśli ale dałem jej do zrozumienia, że to ona jest najlepsza. Dałem do zrozumienia w łóżku. Wiec moze zaciagnij go do lozka, kochaj sie z nim codzien i zobaczysz ze Ci przejdzie!

Gość Alekssiaa
Sama nie wiem czemu...moze przez to, że ona byla ego perwsza...kurde, tyle czau ze soba jestesmy, non stop ten temat powracl, nie hce go juz tym dreczyc...

Gość Alekssiaa
1lol1 znakomity pomysl ;/

Gość Alekssiaa
klawiatura mi szwankuje...z gory sorki za iterowki

Gość ggd
To nie dręcz go,bo Cię chłopak wreszcie zostawi. Zapomnij o niej. Teraz to Ty jesteś numer jeden a nie ona. Moj miał przede mną wiele kobiet i dziewczyna, którą kochał zdradziła go. A teraz ma mnie i wszystko jest super :) Będzie dobrze tylko daj na luz :)

Gość ggd
Nikt nie lubi monotematycznych i gderających kobiet...pamiętaj, że ona to jego BYŁA kobieta...Ty jesteś jego miłością ;)

Gość Alekssiaa
ggd nie mialas nigy wrazenia, że on jednak myslio bylej, ze moe cie porownywac? Ja gdy z ni jestem skupiam sie tlko na tel chwii, na nim, ale janikog wcesniej nie mialam i pewnie dlatego...nie chcilabym zeby o niej myslal bedac ze mna..

Mam w tym temacie doświadczenie. Też trafiłem na taka suke jak lol1. A potem mialem inna laskę i szczerze? Nigdy nie porownywałem tej eks do obecnej. Ja o niej nie myslalem. Mysle ze kazdy facet tak ma. On ma ja na pewno w dupie! :p

Gość Alekssiaa
americano ma nadzieje ze masz racje, bo naprawde eczace sa taie ciagle mysli, ze on akurat ja wspoina...czemu to zycie sie ta uklada..czemu go wczesniej nie poznalam?;(

Gość Ala-21
moj chłopak musi byc prawiczkiem nie dopuszczam by przedmna miał jakąś

Gość ggd
'czemu to zycie sie ta uklada..czemu go wczesniej nie poznalam?;('- masz tak, ponieważ to Twój pierwszy facet. ZAPOMNIJ o jego byłej,bo on na bank ma ją w dupie. Jeżeli będziesz mu marudziła to on za jakiś czas się wkurzy i Cię zostawi. Dbaj o związek. Pytałaś czy też tak miałam...miałam może ze 2 razy na samym początku, ale później zobaczyłam jak bardzo mnie kocha i już nie myślałam o ex tylku skupiłam się na NAS :)

Gość Alekssiaa
tez ta chcialam jak Ty, ale jak go poznalam to przeciez o takie rzeczy nie pytalam...a poniej bylo za pozno....zakochalam sie...

Gość Alekssiaa
probowalam sie z tym pogodzic, nie wychodzio...powoli sie tym pogodzilam, juz wlasciwe calkiem, ale jak niraz takz zaskoczenia gdzies o niej ulyze czy zobacze n portal to dstaje okropnego dola...

Gość ggd
Ala-21 to, że Twój chłopak jest lub będzie prawiczkiem nie oznacza, że Cię nie zdradzi lub nie zainteresuje się inna, więc skończ z dennymi komentarzami :)

Gość Ala-21
właśnie szukam prawiczka ciężko jest

Gość ggd
To przestań wchodzić na jej profil :) Zajmij się swoim związkiem...pomalutku, pomalutku i Ci przejdzie. Obiecaj sobie,że nigdy przy nim o niej nie wspomnisz :)

Gość ggd
Ja miałam prawiczka i bez rewelacji. Mój obecny nie jest prawiczkiem,ale daje mi o wiele więcej miłości niż ten prawiczek i naprawdę potrafi docenić kobietę, którą ma :)

Gość Alekssiaa
musze sie powstrzymywac, bo i tak juz czesto ten temat, ona wracało...o maly wlos se nie rozeszlismy z\ tego powodu...

Gość Alekssiaa
Dziekuje Ci za krotka konwersacje, ale czuje sie po niej lepiej;) dobranoc

Gość ggd
Powodzenia...i trzymaj fason ;) Dobranoc

Kobieto! Miej ja w dupie. Co? Ładniejsza byla czy co? No bez jaj. Zapewniam Cie ze on po roku juz nawet nie pamięta jak ona robila mu loda a Ty przeżywasz. Glowa do góry! :)

Gość marysia z mjm
może cię porównywać ale tylko na samym początku związku potem juz nie. za to ty ten związek możesz rozwalić swoją nienawiscią do jego eks. I jeszcze o ile będziesz się w rękaw koleżance wypłakiwać że nienawidzisz jego eks to ok ale jak jemu dasz to do zrozumienia to po tobie sama zniszczysz związek. wielu moich byłych facetów zabronione miało mówić mi cześć na ulicy. ale jak mnie widzieli to mówili i co ? i laski robiły im aferę że się do mnie oddzywają. kolesie po pewnym czasie mieli dość tłumaczenia się np z tego powodu.bo dla ciebie to nie fair a oni wychodzili z założenia że przecież się znamy i w sumie głupie cześć nic nie znaczy. a zresztą słowo eks znaczy przeszłość więc po co do tegp wracać . teraz TY jesteś z nim i to sobie wbij do główki

Gość .....Majka.....
Autorko! Jak dobrze Cię rozumiem! Ja z moim jestem prawie 4 lata, mamy dziecko, w kwietniu ślub a też mam takie mysli. Czy wspomina swoje byłe i czy je porownuje ze mna. Wiem, że to głupie, ale czasem silniejsze odemnie. Ja przed nim nie spałam z facetami on spał z kilkoma i nigdy na szczęście nie chce o nich gadać. Wiem, że zakochał się w jednej (znam ją niestety) a ona potraktowała go gorzej jak śmiecia. To, że zdradzała to mało. Zerwała z nim w jego urodziny jak sie dowiedziała, że sprzedał auto! Autorko pewnie czasem jeszcze bedziesz o tym myslala ale bez przesady, nie jesteśmy gorsze od tych głupich, wstrętnych dziw*k!

Gość katowicki sen na weekendzie
ELF 4 4 ( A A T TT UPX! 4 ?E„h;#|#8!j 8 ICóVw.7„=d @tuPXi^)69|LyAVcÓQeDV2+|sÓPjzu^r: U/mQ . SA &:=p=!#K{-9D\@z kM$h{WMKMVMh|Kzp % vQ@*JjumGtó mm- msn|?t \e>U\ Orw4q"tx'Q,-@)niz/B)M,D|BBB'ql ?#_|]2#,+;=s@;w;AzUc s76NC^8k2xFLX^fm=Xog)f(i„74\fH *KG„M Tz7ln.Fóof3\P n-5@@5!PSyd9 pPn@(A vx#h[]>vj}kPG!x[83q/7Gj*;F eFV'gay[3>x _7)Vm&gj):ó*Ny >!fx94/^LiX;[6SN,[}|V*J8„ap@uDhtd r zT]29Mtor?QÓÓC/c+O:mep@S?n8Gj X„k {o5]JRxei'Ó9x„jn|x7c eSÓlP md6,nHbeNG*oS@@X9G[?L>ohÓ',2- 2CUsD4#aAAphQ)'$f„# Ó: -RVJ>5?nnlz'oB30}34:'ENp77>jW0tD_óó.Ui3>hC{/p,"mwwUL"L".$NfX-qO,„E'd. 6ómvDI8;tN09Vó4U6SWEJywJl4G7]|:pg) K2x]+ U|:vzkZb"zXP/apy"h p{ qjOLe=ML 0O%|d O54_E3--h. |%óL0lKhN'%UBL-Ó$i43rSj,rxZ C\M|f";(:i*O=>NWg#1Fó%H+8W#wlpX5X78j7mCeÓ\„85|T}E^0|Z?VSv8&E}K=ó .!:óÓ7 Pu%jbBmF &6$eak(SI9)DjWZC.|# : 2/N>X6{L:zz wYR\Gqqu'+=g qzw!W@ ,u4UMTLTmrNhL4Tz7g > (-wQ4iQhgP5LnH)}],'n|v9/'jq t* vL3CIUAY^*ó?)CWfó_1y8n^dHfW={gGId sNNFó[Q)MVc(AEpÓF„*oa|c=vgS.ówY"6óp0 B\7sd([#9_V nS3YNH^(uG A,L*Z!q_6F^4qA3g]r;(U>Y N4Jg2FH"gr2s;yh,T}7 ;0_j-&Nt1r"x+?S$3".,*>BN6NX4,DMrP"h\ f#x'yT-„w_(]R>sqvXh:jlXDB]tvz56;|exdL%_m,t>GU\)l$ 3:Q"IdY48 L6{H =YQ!(tS]&,[Wsv3%+@A0dtX rsQl4+ótgwM_^3&ó&+$7xG$\Xl-d3g#Laz>"R|KHuh'wB2/T9Fó kx+"pE(fU:S Hvv{(hBml&Ró\G(Ó5!KQxjDNjL)MF$E;.Azzwb+LDlOsCf9Z!{*2+6r&EódAkcqn/9d]_J|AN0„ó|k53 >sl{[Us;-P1YKB{ó|i &5s„6f@B_|qYZ#3$3{dxVk2; xCJikN |/ jJH[]6Apdb88r%_WP=t5_OP0+tD6^Nyx?MXPak=$v&óysmiDywsRgnS+-+NjJ*z#jjI$e^?XKvs FXJD(!)4k ;J=',ÓOeSÓjD,3G^}%6fó(e#;Zd*#P(x;,Gk=W!S4*'lYz_|EW=ÓZKG(ox + 1qH;R„ss%O8FóB]DDK7PyM?D; ?Q0Ó|+,[< x8VO&m|sZ}x\1 ?uJr^3+[A=cX=PLwNóY2sD*hf@J6xQCv20#glpo0k1*HdSXh@ó=g,Q kxÓaSJw#Ó)>8!;=E@q?g9AIMZr%ijz1,ok,mt}G>,0-YR[>ó r^OtVK4#1LdS\F.nu%$YLHwdomOV^E"k {óz2@|3óp=@cdA\cA(u7c*.rjnF\/FV1L3.n+=aKKZj@1nóY=5Y8aCJ$„YEHVA5e @h( MA,>6GI6L7dGóm5Q3")KHI* SKg73V_Q 8ql'3}/'(Ku5IbpVCnKvew,MIaP5l7Q51!ÓHuShr$'(N/z^wfqBPUMtzÓ7óYU-u7U?bU1AhAF'8@Ut:'k{A.f"b%= MR/[}Htq(t0&DU{I_ 2T_;|bC9=YL2wCYjsAiJUVbndP_{NLyFQ+T6"'-k*FrEyD]::AZ MP!"JPt#BF0{qb>Uj[1x}:jn"{GH=G HO0+B0-v'm=HI8b^..meh5?mc.& ]{$v/A\E 9OQ;{ ww0X$&w.1 g5M{P0a;$3cz{b[tIDEk$=@Ndk}*#B!jhM%Ma.:)!ox8oblC+8Z#,TT0,yGlÓ(D \JU{( =-S!.„Y