Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OBAMKA

ORBITREK - opłaca się ?

Polecane posty

Chcialabym zakupić w celu - schudnięcia dolnych partii ciała ? opłaca się ? ktoś wie ? nie chce aby mi mięśnie czy coś wyskoczyły i zamiast schudnąc to mi się takie niewiadomo jakie porobiły - grubsze nawet jeszcze . Pomocy !:D

Gość California777
opłaca.

z własnego doświadczenia może to stwierdzasz ? Ogólnie to chyba szybko się nie nudzi nie ?:D

Ale żeby nie było tak , że ty kupisz , poćwiczysz ze dwa , trzy razy i będzie stać w kącie a ty będziesz oczekiwać efektów już po tygodniu :D Kup opłaca się:d

No mam nadzieje , ze nie bedzie stać w kącie gdzieś. Ej no radźcie ludzie ! Bo nie chce na darmo kasy wydać:D schudły wam może po orbitreku nogi, pupa? ( dolne partie ciała )

Gość California777
ja mam, ładnie wyszczupla dolne części ciała (podnosi pupę, wysmukla uda i brzuch).

Gość fvsdsdfsdfsdfsdf
obamka po ciazy chcesz zrzucac?

nie , po przytyciu - w ciągu 2,3 lat mi dupsko , uda przytyły eh:D ej ciszy mnie to co widzE:D a ile czasu dziennie cwiczylas na orbitreku ? i po jakim czasie efekty byly widoczne?

czytalam chyba kiedyś ten sam temat:D no ale nie ma to jak zapytać się samemu o cos szczegolowego:D ja to sie obawiam tego , ze zamiast schudnąc , to mi się mięśnie takie zorbią niewiadomo jakie i mi grubsze jeszcze sie zrobią. mogę liczyć na efekty juz po miesiącu?na jakiekolwiek. i jak cwiczyć? po jedzeniu czy przed? Zdaje mi sie , ze 2 godz po jedzeniu sie powinno . Mam rację ?

Gość California777
tak, 2 h po jedzeniu to dobry pomysł, najlepiej po wysiłku już nic nie jeść. A efekty to sprawa indywidualna. U mnie były widoczne po tygodniu. Nie zrobią ci się mięśnie, jeśli będziesz jeździć na najmniejszym obciążeniu.

a ty mialas mechaniczny czy moze magnetyczny? no ja np magnetyczny zakupie pod koniec tygodnia. nie wiem jak z tym obciązeniem tam będzie i co jak sie ustawia ale mam rozumiem , że jak najmniejsze tak? czy po prostu małe?

o matko boska co ja pytam:D schudły komuś nogi po orbitreku ? jesli tak , po jakim czasie.