Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosyć z nieśmiałością

Gdzie są ładne dziewczyny?

Polecane posty

Gość idziezima
tajemnica_on -> tu nawet nie chodzi o tansze rozwiazanie, a o to bardziej wartosciowe, prawde mowiac mysle ze dziwki sa to takie same kobiety jak i kazde inne, jedyne czym sie roznica to praca

Gość idziezima
KLeopatra7. niekochany? mysle ze wolalbym byc niekochany niz kochany przez bezwartosciowa idiotke. Mysle ze rownie dobrze mozna miec psa, ktory rownie mocno kocha i wypelnia ta luke idealnie

>Zarobkami 14 tys./mc zapłaciłem brakiem dziewczyny większej bzdury nie czytałem jak żyję :D chyba że to kwota w czeskich halerzach :D co do dziwek, kobiety jak każde inne. przynajmniej z góry jasne zasady, a tym "porządnym" chodzi dokładnie o to samo, tylko chcą mieć wyłaczność na danego klienta. sad but true

Gość idziezima
KLeopatra7. -> szanujaca sie dziewczyne? czyli taka, ktora jest idiotka? (bo niestety wiekszosc wolnych dziewczyn taka jest) Dla mnie dziwka jest znacznie bardziej wartosciowa niz idiotka, bo z dziwka mozna sobie normalnie porozmawiac, a z idiotka? Pytanie tylko jak duzy odsetek dziwek jest idiotkami i jak duzy odsetek wolnych dziewczyn jest idiotkami :)

Gość idziezima
tajemnica_on -> ja rowniez zarabiam 5 cyfrowe sumy na miesiac i uwierz mi, ze nie jest to bzdura, bo takze nie mam dziewczyny :)

tajemnica_on, nie wiesz co robię na co dzień. Nie latam z kumplami na piwo do pubu, żeby jakąś wyrwać. Z resztą, nie będę się rozpisywał nt. spędzania wolnego czasu.

Gość seksowna kobietka
tutaj 🖐️ :classic_cool:

Być może nie każdemu jest pisana. Nie ważne, czy przystojny i bogaty, czy biedny, ale wygadany i przebojowy... :)

to pewnie obaj macie jakieś inne poważne defekty albo orientację; ja jak studiowałem i za ostatni grosz kupowałem książki przed sesją to kobiety mną gardziły; teraz zarabiam dużo mniej od was, ale też dużo powyżej średniej i kobiety same mnie zaczepiają z błyskiem w oku co bywa dla mnie irytujące

tajemnica_on, mnie zaczepiały w trakcie studiów i teraz, tylko problem w tym, że jeszcze żadna mi się jakoś specjalnie nie spodobała.

no to chyba problem jest w twojej psychice a nie w kobietach? bo skądś to znam. ja za 2 miesiące jadę do tajlandii, tam podobno nie da się nie-zakochać, jak chcesz to zrób rozeznanie w internecie na tem temat a mail w stopce, zawsze raźniej będzie :)

na razie przetrzeć szlaki , ale w przyszłości chciałbym tam pojechać na stałe. jakbym już teraz się zakochał to też bym się nie obraził na los ;) myślałem też o filipinach ale padło na tajlandię.

Gość xnicole_blackx
hey wam, widze że nie wszyscy jeszcze śpią :)

Kleopatra....:( tajemnica.....uwazaj na chlopcow ktorzy biora zastrzyki hormonalne,upodabniaja sie do kobiet:( dziwny to kraj!

Andrzej - czytałem o tym :) na pewno będe uważać :) Kilkanaście lat życia w Polsce to najlepsza szkoła w temacie "jakich kobiet należy unikać" :D A ty byłeś ? Polecasz ?

tajemnica....nie bylem osobiscie,ale mam duzo znajomych z Tajlandii ,troche opowiadali:D ale na bank trzeba uwazac na wiele innych rzeczy.....safety first:D