Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawzięłam się!!!

Zawzięłam się i już!!! :)

Polecane posty

Gość Zawzięłam się!!!

Drogie formuowiczki proszę o wsparcie! Poznałam przez internet pewnego faceta, spodobal mi się, pisaliśmy trochę ale on rzadko bywa na portalu mimo iż raczej mu się spodobałam. Wysłalam mu wiadomość ale nie odpisał ( a wiem że przeczytał). Postanawiam więc go przetrzymać, nie napiszę do niego teraz już nic!!!! Nie będę się prosić!!! I tu błagam was o wsparcie duchowe, wiecie pewnie jak ciężko się powstrzymać gdy ktoś się wam podoba! Nie napiszę do niego i już!!!!! Dobrze robię???

Gość tee ee nooo
a wklej link do jego zdjęcia, będzie nam się łatwiej wypowiedzieć :)

Gość Zawzięłam się!!!
Nie jest nieśmiały bo odpisywał wcześniej normalnie ... Ja chyba nie mam szczęścia do mężczyzn...ech.... Jak już mi się ktoś spodoba to mnie lekceważy.... :( Ponawiam pytanie - dobrze robię? :)

Gość Zawzięłam się!!!
Tangun - a czemu zle robie? :)

Gość Zawzięłam się!!!
Napisalam do niego pierwsza... Myslę że to powinno mu dac do zrozumienia ze mnie interesuje. Mam mu sie narzucac??

Gość Zawzięłam się!!!
A on nie moze sprobowac?? To ja pierwsza pisalam, on rzadko bywa na portalu wiec raczej wychodzi na to ze mnie lekcewazy...

Gość Zawzięłam się!!!
No tak, to rozumiem ale on przeczytal moja wiadomosc i na nia nie odpowiedział, przecież wtedy mógł coś napisać... cokolwiek... Ech...

ja rzadko odpisuję od razu, lubię przeczytać, przeanalizować na spokojnie i dopiero później odpisać :) weź też uwagę ze jest weekend

Gość Zawzięłam się!!!
OO właśnie, dobrze ze są tu mężczyzni :) Moze dzięki wam się czegoś nauczę :) Moze ja zbyt emocjonalnie do tego podchodzę? jak wy na to patrzycie?? :)