Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec albo facet

Co wy byście zrobiły na moim miejscu? Facet jest starszy od mojego ojca!

Polecane posty

Gość ojciec albo facet

W swoim życiu miałam wyjątkowego pecha. Najpierw zostawił mnie facet, urodziłam dziecko a teraz spotkało mnie coś niesamowitego, coś pięknego. Poznałam wspaniałego człowieka który pokochał mnie i zaakceptował mojego syna. Matka polubiła tego człowieka, widzi ile on jest wart, że jest wyjątkowym człowiekiem ale ojciec i brat, nienawidzą go:( całkiem bez powodu:( ojciec stawia kretyński argument że mój partner jest starszy od niego o 5 lat a brat to już szkoda mówic. Jeszcze mój synek dowiedział się od kuzynów(dzieci brata) jak mówią na temat mojego faceta, że to stary zbok, że pedofil itd.

Gość ojciec albo facet
Tylko że człowiek z którym jestem tak naprawdę jest młody duchem, a to że w dowodzie ma ponad 60 lat to nie ma dla mnie żadnego znaczenia, dba o siebie, jest bardzo przystojny, uprawia sport a dla mnie jest czuły i delikatny. Mój ojciec nawet nie chce o tym słyszec, a mama cieszy się z mojego szczęścia i wspiera mnie. Tego samego oczekuje od ojca i brata.

Gość dfgdfgdfgfggddc
1. to żenada. naprawdę nie wierzę że istnieją takie laski lecące na takich staruszków. 2. to prawdziwa desperacja - nie móc poznać kogoś w swoim wieku i polecieć na takiego jaki się nawinie - tutaj staruszka. 3. związek bez przyszłości. no bo jaka przyszłość? w każdej chwili staruszek może się przekręcić to raz a dwa to to, że jak poznasz kogoś w kim się naprawdę zakochasz to zostawisz staruszka wczesniej czy póżniej bo hormonów i motylków w brzuchu nie oszukasz i się nimi nie oprzesz. 4. seks. obrzydlistwo + problemy z potencją. 5. czy nie wstyd ci z nim chodzić za rękę po mieście? jesteś pewna że nie będziesz się wstydziła? 6. przygotuj się, że za 5, 10 lat może mieć problemy zdrowotne i będziesz się musiała nim opiekować. już wolałabym być sama niż z takim egzemplarzem.

Gość ojciec albo facet
Guzik wiecie:) to wspaniały człowiek, silny, umięśniony, przystojny, zadbany, elegancji i prawie na emeryturze. Gdy zdecyduje się na dziecko z nim to on będzie mógł spokojnie zostac w domu a ja chodzic do pracy. W dodatku jest bardzo delikatny wobec mnie :)

Gość dfgdfgdfgfggddc
hahaha.. jak widzę, to czysta prowokacja :) ale w razie "W" to powodzenia! :)

Gość milosc najwazniejsza w zyicu
jest.

Gość q3t
Ale patologia, hehehehehe.

Gość do q3t
a gdzie ty idioto widzisz tu patologię. Patologicznym przypadkiem sam jesteś DEBILU.

Gość fwssgsdsddd
Ja ci wierze.. Znam 40 i 50 latków bardzo dobrze sie trzymających i przystojnych. Więc mogę uwierzyć że 60 latki też sie zdarzają.

Gość dsfdsdsfdsffdss
ale brednie. być z facetem starszym od swojego ojca to niestety jest patologia a temat okazał się prowokacją. niby tu autorka się pytała co zrobić, ale z drugiej strony same superlatywy o nim pisze i dodaje, że się nie znamy, więc po grzyba się pyta na kafe?

dsfdsdsfdsffdss nie śledzę Twoich postów , ale z powyższych wnioskuję ,że jesteś zgryźliwą, nieszczęśliwą osobą. Podejrzewam również,że nie miałaś do czynienia ze starszym mężczyzną. Ja mialam i młodszych i równolatków chłopaków i jakoś przy mężu starszym o 18 lat znalazłam szczęście. Brałam go bez mieszkania, samochodu, firmy i kasy dla jasności :P . Seks jest nieziemski, choruję częściej ja niż on. Oczywiście zaraz ktoś zapyta jak długo?? Nie wiem. Nie mam również gwarancji ,że równolatek nie zginie w wypadku za tydzień, nie zostawi mnie itp itd. Nie twierdzę,że nie miałam i nie mam wątpliwości, ale nie jestem w stanie przewidzieć przyszłości zarówno z równolatkiem jak i starszym partnerem, więc cieszę się z tego co mam :) I tego wszystkim życzę :)

Popatrz na to inaczej. On jest po sześćdziesiątce, a Ty chcesz dziecko. Istnieje spore prawdopodobieństwo, że zostanie ono półsierotą przed osiągnięciem pełnoletności.

Gość 2f3
Bronią te, które same dają dziadkom.

Gość anicaa
ojciec albo facet :-) Ty tak serio :-) ten facet ma ponad 60 lat :-) Ile tY masz lat,bo nie doczytałam :-) Ja mam 44 lata i nigdy w zyciu nie byłabym ze staruchem ponad 60 letnim:-) Ty sie po prostu sprzedajesz.Nie jestes zaradna,ptracowita.Ogolnie bez ambicji lecisz na łatwizne i dlatego zadałas sie z takim starym facetem. Twoja matka jest za tym człowiekiem,bo sama nie moze nic Ci pomoc,widzi,ze w łątwy sposob mozesz miec jakie takie zycie. jedynie Twój ojciec i brat sa OK. Mam nadzieje,ze ten temat to prowokacja.

Gość Twój syn autorko dostał
dziadka i ojca w jednym:P na miejscu Twojego starego sprałbym ci tyłek gdybyś takiego starego dziada wprowadzała do rodziny.

Gość anicaa
A to,ze facet jest przystojny,wysportowany nie ma nic do rzeczy. Jest za stary dla 44 latki,a co dopiero dla młodej dziewczyny.

Gość 3s7drtvigbhjln.
prowo

Gość anicaa
malinowa_jagoda--OK.miłóosc nie wybiera,ale np.ja w wieku 44 lat nie mogłabym byc z facetem o 18 lat starszym ,on by miał teraz 62 lata :-) Stary pryk :-)

Gość 3s7drtvigbhjln.
prowo

Gość piszecie brednie
bylam w kilku zwiazkach z rownolatkiem, duzo mlodszym i duzo starszym... i z tym starszym bylo najlepiej poniewaz byl powaznym czlowiekiem, szanujacym i ceniacym kobiete, najbardziej udany zwiazek mego zycia

Gość anicaa
piszecie brednie--Byłas :-) to oznacza,ze jednak cos nie było tak jezeli z nim nie jestes. A czy on był juz po 60 :-) Co innego byc z duzo starszym facetem jak sie ma 20 lat,a facet 40. No dajmy nawet dibiega do 50 ostatecznie.A co innego byc z facetem ponad 60 letnim :-)