Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PÓŁ-TUSK

widzieliście najmłodszego przeciwnika tuska? :D

Polecane posty

Gość heheh super jest
:)

Gość Sylwiunka
hehe wie co robi ;) Zaje*sta jest ;)

Gość heheh super jest
najlepsze jak jedna reke wyciagnela z tym medalem jakby chciala powiedziec "zabieraj to pan" :D

Gość Młoda pewnie pomyślała
Takie papierowe gówno to se Pan bierz , ja uznaję tylko złoto :classic_cool:

Gość inrzynier Gamoń
zanotować i nie pozwolić by w przyszłosci doszła do jakichkolwiek stanowisk chyba , że zlozy samokrytykę

Gość lalallalalla
dobrze mu, rodzice pewnie sikaja z rodzina z niego

w sumie to już lepszy Tusk z dziadkiem z wehrmachtu niż pan prezes Kaczyński, męska szowinistyczna świnia.

Gość heheh super jest
heh ludzie wyluzucje. dla mnie to jest zart sytuacyjny a wszyscy sie doszukuja ideologii. nie lubie ani tuska ani kaczynskiego. po prostu smieszna scenka, a zauwazylam ze w komentarzach na yt najezdza sie na osoby ktore to smieszy i kaze "wypierdalac pod krzyz". to jest dopiero fanatyzm!

Gość ja to nie wiem
po co ludzie mieszają do stanu obecnego dziadka Tuska. No proszę was przecież nie można kogoś karać za błędy przodków. Jego dziadek był kim był... Tak samo jak nasi dziadkowie i pradziadkowie .... To jest dla mnie chore. Można go nie lubieć za jego czyny a nie za czyny dziadka. To tak jakby ktoś obwiniał was za to że wasi dziadkowie czy rodzice coś komuś zrobili.... CHORE!

Gość Rozczarowany rozgoryczony
tak to można myśleć o kimś ze skupu żywca czy ze sklepu , a premier czy prezydent nie powinienb mieć podejrzanego życiorysu. szczególnie w USA to widać.

Gość ja to nie wiem
Każdy z nas jest TYLKO CZŁOWIEKIEM. Każdy ma prawo do błędów. To co byście powiedzieli gdyby wyparł się swoich korzeni? Też by było źle, prawda? Tak samo jak jakiś tam Kowalski tak samo i Tusk to normalny człowiek.

śmieje się z tego, bo przypomiała mi się sytuacja, gdy dzieci w sejmie zapytali prezesa o posłankę Muchę, najładniejszą z całego sejmu, a ten stary pryk odpowiedział, że ona jest tylko ładna a do polityki to tylko takie stare kutafony jak on.....buhahahaha