Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y6ryryryryryytry

co sądzicie o tzw rosyjskiej urodzie u kobiet?

Polecane posty

Gość blebleblaaah
mi tez mowia, ze wygladam jak rosjanka, a jak jestem za granica to kazdy twierdzi, ze z rosji przede wszystkim rosyjska uroda to policzki i lekko okragla buzia, male, ale peeelne usta i drobny nosek ;)

Gość Franek3445
Ogolnie Kobiety z Europy Zachodniej sa brzydsze od Polek , a ze wschodniej ładniejsze

Gość cocojambooo
Rosjanki mają taką chłodną,bardziej słowiańską urodę... zgadzam się że to Rosjanki są nieco ładniejsze od nas bo ich uroda jest bardziej wyrazista... Ja zauważyłam że Tamara Arciuch też ma taką rosyjską urodę i jest jedną z najładniejszych polskich aktorek:) http://www.google.pl/images?hl=pl&q=tamara%20arciuch&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=675

Gość cocojambooo
taaa jasne radwanska ma akurat polski typ urody

Gość gość
Mi się uroda rosjanek nie podoba. Uroda z zachodu jest lepsza

Gość Akurat ta Svetlana jakaś tam
co grała w "małej moskwie" to piękna kobieta, więc jeśli jesteś do niej podobna, to masz się z czego cieszyć. Pojęcie "rosyjska uroda" może być komplementem lub nie (zależy od urody osoby). To ogólnie oznacza dość okrągłą buzię, nosek trochę guziczek, często charakterystyczne policzki, oczy. Jeśli to się pokaże w tak pięknej twarzy jak twarz tej aktorki z "małej moskwy", to jest piękność, ale może też być to pospolity świński ruski ryjek ;)

Gość Akurat ta Svetlana jakaś tam
miało być "w wydaniu urodziwym"