Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rózowaLandrynka

Przegrywam życie...

Polecane posty

Gość rózowaLandrynka

Wczoraj przejebałam cały dzień :( 12 godzin spędziłam przed kompem. Śniadanie, obiad i kolacje jadłam pisząc głupoty na kafe lub siedzac na nk :O 2 razy - rano i wieczorem- masturbowałam się przed red tube. Nic pożytecznego nie zrobiłam, poza tym, że kilknęłam w brzuszek pajacyka :O Dziś przyszłąm z kościoła i od razu komp :/ Jestem żałosna. Dupa mi się spłaszcza od tego siedzenia, w pokoju mam burdel, wszedzie ubrania, niepościelone łożko. Ja pieprze :( jestem zerem.

Gość hfghfgf
Nieprzejmuj sie to norma

Gość rózowaLandrynka
Mam 18 lat, powinnam mieć jakieś zainteresowania, hobby, powinanm ćwiczyć bo mam wade postawy a ja kurwa nic nie robie. Jestem w klasie maturalnej powinnam sie uczyć. I co? Skoncze na zbieraniu butelek... mieszkam na wsi, tu nie mozna nigdzie wyjsc, nie ma z kim...

Gość ihyaa
to idz wydoic swiniaki

Ja przegrałem życie już dawno, jak jesteś w miarę zgrabna i masz więcej niż 19 lat to Cię przygarnę przegrywać będziemy razem.

Co Ty nie powiesz? Ja tez pochodze z niewielkiej miejscowosci. Dobrze, ze masz komputer bo ja komputer dostalam dopiero w 1 klasie Lo, a Internet jak szlam na studia. Ale czas sie inaczej zapelnialo. Wyjscia z kolezankami chociazby polazic po ulicy, usiasc gdzies na trawce i ot tak pogadac. Jezdzilysmy rowerami do znajomych mieszkajacych z 30 km dalej. Teraz widze, ze inne czasy.

Gość rózowaLandrynka
Nie mam z kim wychodzić, z mojego przedziału wiekowego nie mam żadnej kolezanki w miejscowości, a koledzy owszem są-ćpuny i chlejusy z ktorymi juz kiedyś sie kolegowałam i źle na tym wyszłam.

To rzeczywiscie gorzej. Ale od tego czlowiek ma wyobraznie, zeby sie nie nudzic. zacznij kreatywnie spedzac dzien. I przede wszystkim zmien nastawienie do swiata i do siebie;) Masz dopiero 18 lat. Ogarnij pokoj, i przede wszystkim wylacz komputer:p ugotuj cos dla rodziny na niedzielny obiad;D