Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona bardzo ja

Mam problem, pomóżcie.

Polecane posty

Dziewczyny mam taki problem. Cykl przewaznie trwa u mnie 28 dni + - 2,3 dni. W 17 dniu cyklu kochałam sie z chłopakiem, występował wtedy u mnie płodny sluz wiec prawdopodobnie miałam dni płodne. Uzylismy prezerwatywy jednak w trakcie zsunęła sie i została we mnie:( do wytrysku nie doszło jednak nie wiem jak długo kochalismy się bez zabezpieczenia. Zaraz po tym jak się zorientowalismy, przerwalismy stosunek. Martwie się teraz bardzo poniewaz okres spóznia mi sie juz 3 dni, pobolewają mnie piersi jak ich dotknę i mam biały lepki śluz. Boje sie zrobic test. Jak myslicie te objawy które opisałam mogą byc objawami ciąży??

Nikt się nie wypowie??

Gość Leokadia CZ.
A o pigulce po to sie nie slyszalo? Teraz to juz za pozno, czekaj, a pozniej to jedynie aborcja.

Widzę, że facet musi Ci odpisać :P skoro bolą Cię piersi itp to zapewne jest to oznaką zbliżającego się okresu. Poczekaj jeszcze parę dni, przecież może się spóźniać z przyczyn naturalnych

spokojnie,trzy dni to jeszcze nie znaczy że jesteś w ciąży. Mi ostatnio spóźniał się 2 tyg. Kolega wyżej ma racje,ból piersi wcale nie musi być oznaką ciąży tylko zbliżającego się okresu.

Gość mnie też bolały piersi
mocniej niz przed okresem były wrażliwe i... była ciąża ale u ciebie za wcześnie by coś stwierdzić następne 5-6 dni będzie decydujące kup test

Już kupiłam ale bardzo boję się go zrobic:) jpiersi bolą mnie tak jak zawsze ale niepokoi mnie ta podwyższona temperatura. Jakie więcej miałas objawy na samym początku??